Inbärning Fri frakt Snabba leveranser Lägsta pris garanti Betala mot faktura Stort utbud

Dokumentskåp Nasco 60 (Beg.)

120 min brandskydd Rymmer 6 st A4-pärmar Kodlås, nyckellås, låda

Artikelnummer: 744160

  • 120 min brandskydd
  • Rymmer 6 st A4-pärmar
  • Kodlås och nyckellås
  • Utdragbar låda
  • 2 flyttbara hyllor
  • Falltestad
4994 12488
inkl. MOMS exkl. MOMS

Leveranstid 3-5 dagar

Höjd utv 620 mm
Bredd utv 490 mm
Djup utv 510 mm
Höjd inv
Bredd inv
Djup inv
Brandskyddsklass JIS-S-1037 P120 min
Inbrottsskyddsklass Stöldfördröjande
Vikt 90 kg
Volym 45 l
Standard utrustning Kodlås, nyckellås, 2 flyttbara hyllor och utdragbar låda
Kapacitet 6 pärmar
Falltestad Ja

Erbjudande, just nu med 60% rabatt!

Hur skyddar du dina oersättliga dokument mot brand? Dokumentskåp Nasco 60 skyddar dina privata saker, värden och dokument mot brand och stöld. Dokumentskåpet är idealiskt för företag, offentliga sektorn eller privatpersoner. Skåpet passar utmärkt för säker förvaring av avtal, bokföring, journaler, försäkringsbrev, pass, bankböcker, deklarationer, kontrakt, garantibevis, recept mm.

Skåpet erbjuder ett klassificerat brandskydd för dokument och värdesaker. Brandskyddet är hela 120 minuter för papper med brandklassning JIS-S-1037 P120 min. Statistik visar att mer än 80% av alla företag som har utsatts för brand har försatts i konkurs inom tre år. Skåpet erbjuder ett mycket högt brandskydd för handlingar och garanterar företagets affärer.

Brandklassning innebär att skåpet har genomgått en extrem test där man utsätter skåpet för värme från alla håll under i detta fall 120 minuters tid. Själva testen går till så att man ställer in skåpet i en testugn som hettas upp till en extremtemperatur om ca 1 000 grader. Temperaturerna mäts på flera punkter inne i skåpet och får under hela testen inte öka med mer än 150°.

Skåpet är utrustad med högsäkerhetsklassat kodlås enligt EN 1300 Klass B, nyckellås, 2 flyttbara hyllor och en utdragbar låda.

Skåpet är dessutom falltestad från 9,1 meters höjd, vilket innebär att skåpet inte öppnar sig vid ett brandras och därmed klarar sig innehållet.

Rymmer 6 st A4-pärmar.

Manual kodlås

Skåpet är begagnad men i bra skick och fullt funktionellt med 1 års funktionsgaranti. Skåpets alla rörliga delar som kan slitas såsom regelverk, låskolvar och lås är besiktigat av våra värdeförvaringstekniker utan några anmärkningar. Alla begagnade skåp tvättas, besiktigas och servas innan de skickas till slutkund.

OBS! Skåpet kan endast levereras inom Stockholms län.
Frakt till gatuadress ingår i priset.

  • Inga recensioner för denna produkt än...

Har du köpt produkten?

Skriv vad du tycker om produkten och betygsätt den.

Dina varor

Din kundvagn är tom

    Totalt: 0