Inbärning Fri frakt Snabba leveranser Lägsta pris garanti Betala mot faktura Stort utbud

Rosengrens 192 (Beg.)

Brandisolerat, Rymmer 70 st A4-pärmar, Nyckellås, 3 hyllor

Artikelnummer: 744803

  • 120 min brandskydd
  • Rymmer 70 st A4-pärmar
  • Nyckellås
  • Falltestad
  • 3 flyttbara hyllor
11244 37488
inkl. MOMS exkl. MOMS

Leveranstid 3-5 dagar

Höjd utv 1920 mm
Bredd utv 760 mm
Djup utv 560 mm
Höjd inv
Bredd inv
Djup inv
Vikt 230 kg
Volym
Brandskyddsklass NT FIRE 017 P120 min
Inbrottsskyddsklass Stöldfördröjande
Standard utrustning Nyckellås och 3 flyttbara hyllor
Kapacitet 70 pärmar

Begagnat dokumentskåp/arkivskåp, just nu med 70% rabatt!

Dokumentskåp/arkivskåp för säker förvaring av viktiga dokument och värdesaker. Skyddar effektivt från både brand och inbrott. Passar bra för arbetsplatsen, kontoret, butiken, verkstaden eller lagret.

Hur skyddar du dina oersättliga dokument mot brand? Dokumentskåp/Arkivskåp Rosengrens 192 skyddar dina privata saker, värden och dokument mot brand och stöld. Dokumentskåpet är idealiskt för företag eller offentliga sektorn för arkivering och säker förvaring av viktiga dokument som avtal, bokföring, journaler, försäkringsbrev, bankböcker, deklarationer, kontrakt, garantibevis, recept mm.

Skåpet erbjuder ett klassificerat brandskydd för dokument och värdesaker. Brandskyddet är hela 120 minuter för papper med brandklassning NT Fire 017 P120 min. Statistik visar att mer än 80% av alla företag som har utsatts för brand har försatts i konkurs inom tre år. Skåpet erbjuder ett mycket högt brandskydd för handlingar och garanterar företagets affärer.

Brandklassning innebär att skåpet har genomgått en extrem test där man utsätter skåpet för värme från alla håll under i detta fall 120 minuters tid. Själva testen går till så att man ställer in skåpet i en testugn som hettas upp till en extremtemperatur om ca 1 000 grader. Temperaturerna mäts på flera punkter inne i skåpet och får under hela testen inte öka med mer än 150°. Testet utförs av SP (Sveriges Provningsanstalt).

Skåpet är utrustad med högsäkerhetsklassat nyckellås (en nyckel) och 3 flyttbara hyllor. Nyckellåset går att ersättas med kodlås mot extra kostnad.

Rymmer ca 70 A4-pärmar.

Skåpet är begagnad men i bra skick och fullt funktionellt med 1 års funktionsgaranti. Skåpets alla rörliga delar som kan slitas såsom regelverk, låskolvar och lås är besiktigat av våra värdeförvaringstekniker utan några anmärkningar. Alla begagnade skåp tvättas, besiktigas och servas innan de skickas till slutkund.

Frakt till gatuadress ingår i priset.

  • Inga recensioner för denna produkt än...

Har du köpt produkten?

Skriv vad du tycker om produkten och betygsätt den.

Dina varor

Din kundvagn är tom

    Totalt: 0