Inbärning Fri frakt Snabba leveranser Lägsta pris garanti Betala mot faktura Stort utbud

Diplomat 250 (Beg.)

90 min brandskydd Rymmer 26 st A4-pärmar Kodlås, hylla, låsbar låda

Artikelnummer: 744787

  • 90 min brandskydd
  • Rymmer 26 st A4-pärmar
  • Kodlås, hylla, låsbar låda
8744 18738
inkl. MOMS exkl. MOMS

Leveranstid 3-5 dagar

Höjd utv 1200 mm
Bredd utv 640 mm
Djup utv 560 mm
Höjd inv
Bredd inv
Djup inv
Vikt 260 kg
Volym
Brandskyddsklass 90 min testad av SP
Inbrottsskyddsklass Stöldfördröjande
Standard utrustning Kodlås, en flyttbar hylla och en låsbar utdragbar förvaringslåda
Kapacitet 26 pärmar

Begagnad dokumentskåp, just nu med 54% rabatt!

Hur skyddar du dina oersättliga dokument mot brand? Dokumentskåp Diplomat skyddar dina privata saker, värden och dokument mot brand och stöld. Dokumentskåpet är idealiskt för företag eller offentliga sektorn för arkivering och säker förvaring av viktiga dokument som avtal, bokföring, journaler, försäkringsbrev, bankböcker, deklarationer, kontrakt, garantibevis, recept mm.

Skåpet erbjuder ett klassificerat brandskydd för dokument och värdesaker. Brandskyddet är hela 90 minuter för papper testad av SP Sveriges Provningsanstalt . Statistik visar att mer än 80% av alla företag som har utsatts för brand har försatts i konkurs inom tre år. Skåpet erbjuder ett mycket högt brandskydd för handlingar och garanterar företagets affärer.

Brandklassning innebär att skåpet har genomgått en extrem test där man utsätter skåpet för värme från alla håll under i detta fall 90 minuters tid. Själva testen går till så att man ställer in skåpet i en testugn som hettas upp till en extremtemperatur om ca 1 000 grader. Temperaturerna mäts på flera punkter inne i skåpet och får under hela testen inte öka med mer än 150°.

Skåpet är utrustad med högsäkerhetsklassad kodlås enligt EN 1300 Klass B, en flyttbar hylla och en utdragbar låsbar förvaringslåda.

Skåpet rymmer ca 26 A4-pärmar.

Skåpet är begagnad men i bra skick och fullt funktionellt med 1 års funktionsgaranti. Skåpets alla rörliga delar som kan slitas såsom regelverk, låskolvar och lås är besiktigat av våra värdeförvaringstekniker utan några anmärkningar. Alla begagnade skåp tvättas, besiktigas och servas innan de skickas till slutkund.

Frakt till gatuadress ingår i priset.

  • Inga recensioner för denna produkt än...

Har du köpt produkten?

Skriv vad du tycker om produkten och betygsätt den.

Dina varor

Din kundvagn är tom

    Totalt: 0