Dokumentskåp CSE 25E

Hur skyddar du dina oersättliga dokument mot brand? Dokumentskåp CSE 25E skyddar dina privata saker, värden och dokument mot brand.

Dokumentskåp CSE 25E erbjuder ett klassificerat brandskydd för handlingar. Det betyder att dokument förvarade i skåpet kommer att skyddas mot brand i 60 minuter. CSE 25E är idealiskt för hemmet eller det mindre företaget. Skåpet passar för säker förvaring av alla slags personliga tillhörigheter som försäkringsbrev, pass, bankböcker, deklarationer, kontrakt, garantibevis, recept mm.

Skåpets stomme är 50 mm tjock, och består av ett inre och ett yttre stålhölje av ett massivt specialsammansatt brandhärdigt skyddsmaterial. Dörrens tjocklek är 66 mm.

Skåpet är utrustad med elektroniskt kodlås och en utdragbar låda. Skåpet är förberett för fastsättning i golv med hål i botten, förankringssats medföljer.


3619 kr /månad Delbetala räntefritt upp till 12 månader med /månad Leasa och delbetala ditt köp via

Teknisk specifikation

Höjd utv 345 mm
Bredd utv 425 mm
Djup utv 450 mm
Höjd inv 240 mm
Bredd inv 320 mm
Djup inv 320 mm
Brandskyddsklass NT FIRE 017 P60 min
Inbrottsskyddsklass Stöldfördröjande
Vikt 45 kg
Volym 25 l
Standard utrustning El-kodlås, utdragbar låda och förankringssats.
Kapacitet -
Falltestad Ja

Relaterade

Dina varor

Din varukorg är tom

Totalt:

Töm korgen Till kassan Ny order

Din webbläsare är för gammal!

Vi rekommenderar att du uppdaterar din webbläsare, eftersom den blivit för gammal och stödjer inte de dagens standarder som denna webbplats kräver för att fungera korrekt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi Google Chrome eller Apple Safari.

Ring 08-120 504 60 i fall du inte har möjlighet att använda en annan webbläsare så hjälper vi dig per telefon.

Berätta mer