Inbärning Fri frakt Snabba leveranser Lägsta pris garanti Betala mot faktura Stort utbud

Dokumentskåp SA 390

60 min brandskydd Rymmer 45 st A4-pärmar Nyckellås, 4 hyllor

Artikelnummer: 6731

  • 60 min brandskydd
  • Rymmer 45 st A4-pärmar
  • Nyckellås med 2 nycklar
  • 3 flyttbara hyllor
37494
inkl. MOMS exkl. MOMS

Leveranstid 3-5 dagar

Höjd utv 1320 mm
Bredd utv 1050 mm
Djup utv 505 mm
Höjd inv 1200 mm
Bredd inv 900 mm
Djup inv 360 mm
Vikt 275 kg
Volym 388 l
Brandskyddsklass NT FIRE 017 P60 min
Inbrottsskyddsklass Stöldfördröjande
Standard utrustning Nyckellås med 2 nycklar, 3 flyttbara hyllor
Kapacitet 45 pärmar

SA 390 är ett svensktillverkad kvalitets dokumentskåp utvecklat för att kunna placeras direkt i anslutning till er arbetsplats och skydda de handlingar som ni använder dagligen. Skåpet rymmer upp till 45 st stående A4 pärmar fördelat på 3 höjder. Skåpet är helt anpassat för A4 vilket gör skåpet tillsammans med de tunna väggarna ett lättplacerad skåp. Djupet är t.ex. endast 50 cm vilket gör att skåpet inte sticker ut så mycket från väggen och tar därför mindre plats på kontoret.

Dokumentskåp SA 390 erbjuder ett klassificerat brandskydd för dokument. Dokument förvarade i skåpet kommer att skyddas mot brand i 60 minuter. Statistik visar att mer än 80% av alla företag som har utsatts för brand har försatts i konkurs inom tre år. Dokumentskåp SA 390 erbjuder ett mycket högt brandskydd för handlingar och garanterar företagets affärer.

Skåpet är testad, godkänd och certifierad enligt NT Fire 017 i brandklass 60P vilket innebär att alla handlingar som finns i skåpet skyddas väl vid en total brand.

Ett godkännande i 60 P enligt NT Fire 017 innebär att skåpet har genomgått en extrem test där man utsätter skåpet för värme från alla håll under i detta fall 60 minuters tid. Själva testen går till så att man ställer in skåpet i en testugn som hettas upp till en extremtemperatur om ca 1 000 grader. Temperaturerna mäts på flera punkter inne i skåpet och får under hela testen inte öka med mer än 150°.

Valfri dörrhängning, högerhängd som standard men skåpet kan levereras med vänsterhängd dörr utan extra kostnad.

Skåpet är utrustad med nyckellåsning i handtaget med 2 nycklar och tre flyttbara hyllor. Elektroniskt kodlås går att få som alternativ.

Skåpet kan inredas med fler hyllor, utdragbar hängmappsram, utdragbar arbetsskiva, låsbar fack, bokstöd mm.

Brandklassade arkivskåp behöver inte vara gråa, du kan välja att ha skåpet i färgerna grön, orange eller röd. Kontakta oss eller skriv i meddelanderutan i kassan vilken färg du vill ha på skåpet.

Produktblad

  • Inga recensioner för denna produkt än...

Har du köpt produkten?

Skriv vad du tycker om produkten och betygsätt den.

Dina varor

Din kundvagn är tom

    Totalt: 0