Förvaringsskåp F2004B

  • Brandisolerat
  • Rymmer 90 A4-pärmar
  • Nyckellås med 2 nycklar
  • Fem flyttbara hyllor

14369 kr /månad Delbetala räntefritt upp till 12 månader med /månad Leasa och delbetala ditt köp via

Produktbeskrivning

Förstärkt och brandisolerad dokumentskåp/förvaringsskåp, brandisolering (ISO 1182:1990) mellan dubbla stålplåtar i dörrar, gavlar, topp och botten. Brandtestad på Sveriges Tekniska Forskningsinstitut enligt SP metod 2369 vad gäller yttre brandpåverkan. Uppfyller även säkerhetskrav enligt SS-EN 14073-2, samt stabilitet och hållfasthet enligt SS-EN14073-3 och SS-EN 14074.

Skåpet används till instrument, bokföringsmaterial, apparater osv. För att fördröja en brandspridning i känsliga miljöer och för förvaring i anslutning till utrymningsvägar i skolor, sjukhus, kontor och industri.

Förstärkt förvaringsskåp, brandisolering (Euroklass A1) mellan dubbla stålplåtar i dörrar, gavlar, topp och botten. Flamsäker pulverlackning. Handtagen försedda med brytpunkt.

Spärrar är svetsade på insidan av dörrarna på gångjärnssidan, detta för att försvåra uppbrytning genom att man avlägsnar gångjärnen.

Dörrarna är försedda med en förstärkningsprofil som i dörrarnas stängda läge ligger an mot hyllplanen. Detta dels för att förhindra inslagning av dörrarna och dels för att skydda espanjolettlåsningen.

Skåpet är utrustat med kraftig espanjolettlåsning, cylinderlås från ASSA med två nycklar som standard och 5 flyttbara hyllor.

Rymmer ca 90 A4-pärmar.

Skåpet kan utrustas med extra flyttbara hyllor, utdragbara hyllor samt utdragbara hängmappsramar.

Teknisk specifikation

Höjd utv 2095 mm
Bredd utv 1000 mm
Djup utv 450 mm
Höjd inv 1930 mm
Bredd inv 925 mm
Djup inv 410 mm
Vikt 145 kg
Volym 732 l
Brandskyddsklass Brandisolerat
Inbrottsskyddsklass Stöldfördröjande
Standard utrustning Espanjolettlåsning, 2 nycklar och 5 flyttbara hyllor
Kapacitet 90 pärmar

Relaterade

Dina varor

Din varukorg är tom

Totalt:

Töm korgen Till kassan Ny order

Din webbläsare är för gammal!

Vi rekommenderar att du uppdaterar din webbläsare, eftersom den blivit för gammal och stödjer inte de dagens standarder som denna webbplats kräver för att fungera korrekt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi Google Chrome eller Apple Safari.

Ring 08-120 504 60 i fall du inte har möjlighet att använda en annan webbläsare så hjälper vi dig per telefon.

Berätta mer