Inbärning

Alla leveranser sker med bil och skickas fraktfritt inom hela Sverige (gäller ej produkter med hämtpriser, klädskåp eller beställningar på enbart tillbehör).

För företag levereras skåpen på engångspall till huvudentré eller varumottagning på gatuplan. För privatpersoner erbjuder vi kostnadsfri hemkörning. Leverans sker till porten om du bor i lägenhet och fram till tomtgräns om du bor i hus, eller så nära port eller tomtgräns som en lastbil kan köra.

Vi kan även genom externa partners erbjuda inbärning till specifik plats mot extra kostnad.

Det som är oftast avgörande för inbärningskostnaden är de förhållanden som finns på inbärningsvägen. Som t ex avstånd, trappor och antal trappsteg, hiss, etc.

Vanligtvis brukar inbärning behövas när skåpen väger runt 200 kg eller mer, men naturligtvis går det även att ordna inbärning vid lättare vikter än 200 kg.

Du är alltid välkommen att kontakta oss för prisförslag som avser inbärning av skåpet till specifik plats.

Vi kan även genom våra externa partnsers erbjuda hjälp med fastbultning av skåp i golv.

Kontakta oss gärna för en offert.

08- 120 504 60 eller info@esafe.se

Inbarning2

Dina varor

Din varukorg är tom

Totalt:

Töm korgen Till kassan Ny order

Din webbläsare är för gammal!

Vi rekommenderar att du uppdaterar din webbläsare, eftersom den blivit för gammal och stödjer inte de dagens standarder som denna webbplats kräver för att fungera korrekt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi Google Chrome eller Apple Safari.

Ring 08-120 504 60 i fall du inte har möjlighet att använda en annan webbläsare så hjälper vi dig per telefon.

Berätta mer