Inbärning Fri frakt Snabba leveranser Lägsta pris garanti Betala mot faktura Stort utbud

Hadak 200 (Beg.)

90 min brandskydd Rymmer 60 st A4-pärmar Kodlås, hyllor, låda, laddning

Artikelnummer: 739327

  • Brandklassad dokumentskåp/datorskåp med laddning
  • 90 min brandskydd
  • Högsäkerhetsklassat kodlås enligt EN 1300 Klass B
  • 2 flyttbara hyllor
  • Låsbar låda
  • Grenuttag för laddning
16244 34988
inkl. MOMS exkl. MOMS

Leveranstid 3-5 dagar

Höjd utv 2000 mm
Bredd utv 780 mm
Djup utv 590 mm
Höjd inv
Bredd inv
Djup inv
Vikt 470 kg
Volym
Brandskyddsklass SP A90 min
Inbrottsskyddsklass Stöldfördröjande
Standard utrustning Kodlås, 2 flyttbara hyllor, en låsbar låda och grenuttag för laddning
Kapacitet 72 pärmar

Begagnat dokumentskåp/datorskåp/laptopsskåp, just nu med 65% rabatt!

Svensktillverkad kvalitets dokumentskåp utvecklat för att kunna placeras direkt i anslutning till er arbetsplats och skydda de handlingar som ni använder dagligen. Skåpet rymmer upp till 60 st stående A4 pärmar fördelat på 4 höjder.

Skåpet erbjuder ett klassificerat brandskydd för dokument. Dokument förvarade i skåpet kommer att skyddas mot brand i 90 minuter. Statistik visar att mer än 80% av alla företag som har utsatts för brand har försatts i konkurs inom tre år. Skåpet ett mycket högt brandskydd för handlingar och garanterar företagets affärer.

Skåpet är testad, godkänd och certifierad enligt SP (Sveriges Provningsanstalt) i brandklass 90P vilket innebär att alla handlingar som finns i skåpet skyddas väl vid en total brand.

Ett godkännande i 90 P enligt SP (Sveriges Provningsanstalt) innebär att skåpet har genomgått en extrem test där man utsätter skåpet för värme från alla håll under i detta fall 90 minuters tid. Själva testen går till så att man ställer in skåpet i en testugn som hettas upp till en extremtemperatur om ca 1 000 grader. Temperaturerna mäts på flera punkter inne i skåpet och får under hela testen inte öka med mer än 150°.

Skåpet är utrustad med högsäkerhetsklassat kodlås enligt EN 1300 Klass B och 2 flyttbara hyllor, en låsbar låda, grenuttag för laddning av t ex datorer.

Rymmer ca 60 st A4-pärmar.

Skåpet är begagnad men i bra skick och fullt funktionellt med 1 års funktionsgaranti. Skåpets alla rörliga delar som kan slitas såsom regelverk, låskolvar och lås är besiktigat av våra värdeförvaringstekniker utan några anmärkningar. Alla begagnade skåp tvättas, besiktigas och servas innan de skickas till slutkund.

Frakt till gatuadress ingår i priset.

  • Inga recensioner för denna produkt än...

Har du köpt produkten?

Skriv vad du tycker om produkten och betygsätt den.

Dina varor

Din kundvagn är tom

    Totalt: 0