Inbärning Fri frakt Snabba leveranser Lägsta pris garanti Betala mot faktura Stort utbud

Rosengrens 172 (Beg.)

60 min brandskydd Rymmer 50 st A4-pärmar Kodlås, 4 hyllor, låsbar låda

Artikelnummer: 741765

  • 60 min brandskydd
  • Testad av SP enligt A2
  • Rymmer 38 st A4-pärmar
  • Högsäkerhetsklassat kodlås
  • 4 flyttbara hyllor
  • Låsbar utdragbar låda
  • Falltestad
13744 31238
inkl. MOMS exkl. MOMS

Leveranstid 3-5 dagar

Höjd utv 1730 mm
Bredd utv 670 mm
Djup utv 620 mm
Höjd inv
Bredd inv
Djup inv
Vikt 320 kg
Volym
Brandskyddsklass SP A2, 60 min
Inbrottsskyddsklass Stöldfördröjande
Standard utrustning Kodlås, 4 flyttbara hyllor och en låsbar utdragbar låda
Kapacitet ca 50 pärmar

Begagnat dokumentskåp, just nu med 56% rabatt!

Hur skyddar du dina oersättliga dokument mot brand? Dokumentskåp/Arkivskåp Rosengrens 172 skyddar dina privata saker, värden och dokument mot brand och stöld. Dokumentskåpet är idealiskt för företag eller offentliga sektorn för arkivering och säker förvaring av viktiga dokument som avtal, bokföring, journaler, försäkringsbrev, bankböcker, deklarationer, kontrakt, garantibevis, recept mm.

Skåpet erbjuder ett klassificerat brandskydd för dokument och värdesaker. Brandskyddet är hela 60 minuter för papper testad av SP Sveriges Provningsanstalt enligt Klass A2 . Statistik visar att mer än 80% av alla företag som har utsatts för brand har försatts i konkurs inom tre år. Skåpet erbjuder ett mycket högt brandskydd för handlingar och garanterar företagets affärer.

Brandklassning innebär att skåpet har genomgått en extrem test där man utsätter skåpet för värme från alla håll under i detta fall 60 minuters tid. Själva testen går till så att man ställer in skåpet i en testugn som hettas upp till en extremtemperatur om ca 1 000 grader. Temperaturerna mäts på flera punkter inne i skåpet och får under hela testen inte öka med mer än 150°.

Skåpet är utrustad med lättanvänd högsäkerhetsklassat kodlås certifierad enligt EN 1300 Klass B och 4 flyttbara hyllor, och en låsbar utdragbar låda.

Skåpet rymmer ca 50 st A4 pärmar.

Skåpet är begagnad men i bra skick och fullt funktionellt med 1 års funktionsgaranti. Skåpets alla rörliga delar som kan slitas såsom regelverk, låskolvar och lås är besiktigat av våra värdeförvaringstekniker utan några anmärkningar. Alla begagnade skåp tvättas, besiktigas och servas innan de skickas till slutkund.

Frakt till gatuadress ingår i priset.

  • Inga recensioner för denna produkt än...

Har du köpt produkten?

Skriv vad du tycker om produkten och betygsätt den.

Dina varor

Din kundvagn är tom

    Totalt: 0