Inbärning Fri frakt Snabba leveranser Lägsta pris garanti Betala mot faktura Stort utbud

Datamediaskåp

Datamediaskåp är brand och stöldsäkra skåp konstruerade för att skydda olika former av datamedia som t.ex. cd och dvd-skivor, hårddiskar, USB-minnen och andra fukt- och värmekänsliga media mot stöld, brand, fukt och gaser. Skåpen kan mycket väl även användas för stöld och brandskyddad förvaring av dokument, datorer, värdesaker och handlingar mm. En del av skåpen är även vattentäta och skyddar innehållet vid en brandsläckning.

Datamediaskåp för backupband, magnetband och negativ är extra brandisolerade skåp konstruerade så att innertempraturen aldrig överstiger 50 °C vid en fullbrand.

Datamediabox / Brandbox ger brandsäker förvaring av datamedia som t ex cd, dvd, hårddiskar, usb och dokument. Boxarna kan antingen användas som individuella brandskyddsenheter eller låsas in i ett skåp för att skydda innehållet även mot stöld. Vanligtvis placeras boxarna i ett säkerhetsskåp då dessa saknar brandskydd. Många av boxarna är även vattentäta.

Datamediainsats är insatser för brandklassade skåp som t ex dokumentskåp och värdeskåp för att ge stöld och brandsäker förvaring för backupband, cd och dvd-skivor, hårddiskar, USB-minnen, mm.

Dina varor

Din kundvagn är tom

    Totalt: 0