Datorskåp & Laptopskåp

Datorskåp, Laptopskåp/Laddskåp, Laptopvagn/Datorvagn/datorskåp med hjul och Serverskåp är förvaringsenheter konstruerade för att skydda datorer och servrar mot stöld och förstörelse.

Laptopskåp är stöldfördröjande skåp eller säkerhetsklassade säkerhetsskåp inredda med många hyllor som ger en säker och organiserad förvaring av bärbara datorer eller läsplattor. Många av laptopskåpen är dessutom ventilerade och utrustade med grenuttag så att datorerna kan laddas samtidigt under säker förvaring. Laptopskåpen kan även inredas med låsbara fack så att varje dator kan låsas in var för sig.

Laptopvagnar och datorvagnar är stöldfördröjande och flyttbara datorskåp med hjul som ger en säker och organiserad förvaring av bärbara datorer och läsplattor. Skåpen är ventilerade och utrustade med grenuttag så att datorerna kan laddas samtidigt under säker förvaring. Passar utmärkt för t ex skolor och arbetsplatser som behöver förflytta datorer från olika rum.

Serverskåp är stöldfördröjande skåp eller säkerhetsklassade säkerhetsskåp inredda för säker förvaring av servrar. Skåpen är oftast ventilerade och utrustade med termostatstyrda fläktar som går igång när skåpets innertemperatur överstiger angivet gradtal.

Datorskåp för verkstäder är stöldfördröjande skåp konstruerade för industri, verkstäder och andra miljöer där det finns behov av att skydda datautrustningen mot damm och smuts.

Mest köpta datorskåp & laptopskåp

Små laptopskåp

Stora laptopskåp

Laptopvagnar

Serverskåp

Datorskåp för verkstäder

Dina varor

Din varukorg är tom

Totalt:

Töm korgen Till kassan Ny order

Din webbläsare är för gammal!

Vi rekommenderar att du uppdaterar din webbläsare, eftersom den blivit för gammal och stödjer inte de dagens standarder som denna webbplats kräver för att fungera korrekt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi Google Chrome eller Apple Safari.

Ring 08-120 504 60 i fall du inte har möjlighet att använda en annan webbläsare så hjälper vi dig per telefon.

Berätta mer