Inbärning Fri frakt Snabba leveranser Lägsta pris garanti Betala mot faktura Stort utbud

Datorskåp & Laptopskåp

Datorskåp, Laptopskåp/Laddskåp, Laptopvagn/Datorvagn/datorskåp med hjul och Serverskåp är förvaringsenheter konstruerade för att skydda datorer och servrar mot stöld och förstörelse.

Laptopskåp är stöldfördröjande skåp eller säkerhetsklassade säkerhetsskåp inredda med många hyllor som ger en säker och organiserad förvaring av bärbara datorer eller läsplattor. Många av laptopskåpen är dessutom ventilerade och utrustade med grenuttag så att datorerna kan laddas samtidigt under säker förvaring. Laptopskåpen kan även inredas med låsbara fack så att varje dator kan låsas in var för sig.

Laptopvagnar och datorvagnar är stöldfördröjande och flyttbara datorskåp med hjul som ger en säker och organiserad förvaring av bärbara datorer och läsplattor. Skåpen är ventilerade och utrustade med grenuttag så att datorerna kan laddas samtidigt under säker förvaring. Passar utmärkt för t ex skolor och arbetsplatser som behöver förflytta datorer från olika rum.

Serverskåp är stöldfördröjande skåp eller säkerhetsklassade säkerhetsskåp inredda för säker förvaring av servrar. Skåpen är oftast ventilerade och utrustade med termostatstyrda fläktar som går igång när skåpets innertemperatur överstiger angivet gradtal.

Datorskåp för verkstäder är stöldfördröjande skåp konstruerade för industri, verkstäder och andra miljöer där det finns behov av att skydda datautrustningen mot damm och smuts.

Dina varor

Din kundvagn är tom

    Totalt: 0