Inbärning Fri frakt Snabba leveranser Lägsta pris garanti Betala mot faktura Stort utbud

Nyckelskåp

Nyckelskåp används för förvaring av nycklar och används ofta på företag, bilfirmor, verkstäder, hotell, sjukhus och servicehus. Nyckelskåpen finns som säkerhetsklassade nyckelskåp och stöldfördröjande nyckelskåp.

Säkerhetsklassade nyckelskåp har hög stöldskydd och är testade och certifierade enligt SS 3492 eller EN 14450 normen som uppfyller försäkringsbolagens och myndigheters krav på säker nyckelförvaring.

Stöldfördröjande nyckelskåp är robusta och kraftiga i konstruktionen men har något lägre stöldskydd än ett säkerhetsklassad nyckelskåp. Skåpen är oftast utrustade med batteridrivet elektrotekniskt kodlås och nyckelinkast för återlämning av nycklar.

Nyckelskåp i plåt är något mindre robusta i konstruktionen och lämpar sig för nyckelförvaring i skyddad miljö eller där man inte har höga säkerhetskrav. Används mer för att få bättre ordning på alla nycklar.

Nyckelutlämningsskåp är intelligenta skåp för kontrollerad ut och inlämning av nycklar på hotell, sjukhus, bilfirmor, fastighetsbolag, hemtjänst, vaktbolag mm. En del av skåpen har även loggfunktion som sparar alla händelser.

Vi har en mängd olika nyckelskåp och nyckelinredningar för att tillgodose all möjliga behov för nyckelförvaring, såsom nyckelskåp med kodlås, nyckelskåp med inkastlucka, nyckelutlämningsskåp med och utan logg funktion, nyckelgömmor för utomhusbruk, nyckelskåp med korta eller långa krok mm.

Dina varor

Din kundvagn är tom

    Totalt: 0