Vapenskåp

Den som äger vapen har en skyldighet att för sin egen och andras säkerhet förvara vapnen på ett säkert sätt. Hos oss på E-safe tar vi säkerheten på största allvar. Vi erbjuder därför våra kunder enbart godkända vapenskåp som är testade och certifierade enligt den SS 3492/SSF 3492-standard som uppfyller alla krav för vapenförvaring i vapenlagen.

Vi står för kvalitet. Därför har alla våra vapenskåp en klassningsskylt på insidan av dörren som tydligt visar att vapenskåpet är godkänt enligt gällande standard SS 3492/SSF 3492. Vapenskåpen är alltså godkända för såväl gamla benämningen ”SS 3492” samt den nya benämningen ”SSF 3492”.

De vapenskåp du hittar hos oss på E-safe är samtliga godkända för 20 poäng. Detta innebär att du i teorin har rätt att förvara upp till fem automatvapen, tio pistoler eller tjugo gevär i vapenskåpet. Du kan naturligtvis även förvara en kombination av dessa så länge de följer angiven standard, dvs att totalpoängen inte överskrider 20 poäng.

Vi har ett stort utbud av vapenskåp av hög kvalitet. Samtliga modeller och storlekar kan köpas med smarta nyckellås eller kodlås.

Mest köpta vapenskåp

För 1-6 gevär

För 7-10 gevär

För 11-20 gevär

För >20 gevär

För pistoler

Jaktutrustning

Om Vapenskåp

Vi tycker att det ska vara enkelt att hålla hårt på säkerheten. Därför erbjuder vi dig som kund att köpa ditt skåp mot faktura som du betalar 14 dagar efter att du fått din leverans. Du kan också välja att delbetala räntefritt eller att betala direkt med kort. E-safe erbjuder fri hemleverans för samtliga skåp, utom de vapenskåp som är angivna med hämtpriser. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor. Tillsammans hittar vi rätt vapenskåp för dig.

Dina varor

Din varukorg är tom

Totalt:

Töm korgen Till kassan Ny order

Din webbläsare är för gammal!

Vi rekommenderar att du uppdaterar din webbläsare, eftersom den blivit för gammal och stödjer inte de dagens standarder som denna webbplats kräver för att fungera korrekt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi Google Chrome eller Apple Safari.

Ring 08-120 504 60 i fall du inte har möjlighet att använda en annan webbläsare så hjälper vi dig per telefon.

Berätta mer