Kassaskåp

Kassaskåp är ett samlingsnamn för olika typer av värdeförvaringsenheter som t ex Värdeskåp,  Stöldskyddsskåp, Dokumentskåp, Säkerhetsskåp mm. Varje typ av kassaskåp har olika egenskaper och användningsområden som t ex:

Värdeskåp är brand och inbrottssäkra kassaskåp med väldigt hög inbrottsskydd. Dessa skåp har testade och certifierade inbrottsskydd och används för förvaring av värden mellan 50.000-1.600.000 kr. Värdeskåp har även oftast testade och certifierade brandskydd också.
Stöldskyddsskåp är brand och inbrottssäkra kassaskåp med ganska hög inbrottsskydd. Dessa skåp har testade och certifierade inbrottsskydd och används för förvaring av värden mellan 30.000-40.000 kr. Stöldskyddsskåp har även oftast testade och certifierade brandskydd också.
Säkerhetsskåp är inbrottssäkra kassaskåp med ganska hög inbrottsskydd. Dessa skåp har testade och certifierade inbrottsskydd och används för förvaring av värden mellan 30.000-40.000 kr. Säkerhetsskåp har ingen brandskydd.
Dokumentskåp är brandsäkra kassaskåp med väldigt bra brandskydd. Dessa skåp har oftast testade och certifierade brandskydd och används för brandsäker förvaring av viktiga dokument. Dokumentskåpen är ganska robusta och ger även ett bra inbrottsskydd.

Kassaskåpen finns även som Brand och inbrottsskyddsklassade, Med dubbelt brandskydd, Med hög brandskydd, Med fingerprint-låsInbrottsskyddsklassade, Brandisolerande kassaskåp, Stöldfördröjande kassaskåp och Kassaskåp för inmurning.

Filtrera kassaskåp

Serie
Volym
  -  l

Mest köpta kassaskåp

Brand och Inbrottsskyddsklassade

Med dubbelt brandskydd

Inbrottsskyddsklassade

Stöldfördröjande kassaskåp

Dina varor

Din varukorg är tom

Totalt:

Töm korgen Till kassan

Din webbläsare är för gammal!

Vi rekommenderar att du uppdaterar din webbläsare, eftersom den blivit för gammal och stödjer inte de dagens standarder som denna webbplats kräver för att fungera korrekt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi Google Chrome eller Apple Safari.

Ring 08-120 504 60 i fall du inte har möjlighet att använda en annan webbläsare så hjälper vi dig per telefon.

Berätta mer