Inbärning Fri frakt Snabba leveranser Lägsta pris garanti Betala mot faktura Stort utbud

Två inbrott på kort tid i Marks kommun

Under samma lördagskväll rapporterade man om inbrott i två villor inom loppet av 40 minuter i Marks kommun. Det första skedde i Kinna där villans ägare var bortresta och grannen skulle hålla lite koll. Grannen ringer till polisen och anmäler inbrott efter att han på lördagsförmiddagen upptäckt att det varit påhälsning i huset bredvid. Man säkrar eventuella spår och skriver en anmälan bara för att det dryga 40 minuter senare inkommer en ny anmälan då i ett radhus i Örby där det sannolikt varit inbrott även där under det senaste dygnet. Ägarna där har blivit bestulna bland annat på sina smycken. Enligt polisens presstalesman Christel Fuxborg är det ännu för tidigt att uttala sig om dessa inbrott har med varandra att göra.

Smycken bör förvaras i ett stöldsäker värdeskåp eller säkerhetsskåp.

Dina varor

Din kundvagn är tom

    Totalt: 0