Förbandstavlor

En olycka händer när man minst anar det och då gäller det att ha minst en förbandsväska på plats på arbetsplatsen. Hos E-safe finner du flera olika typer av väskor i olika prisklasser och storlekar med olika typer av innehåll. Med utrustning och kunskap inom första hjälpen kan liv räddas om olyckan skulle vara framme eller om någon skulle bli akut sjuk. Numera bör och ska det finnas någon form av första hjälpen-utrustning på varje arbetsplats med en tydlig markering.

I vårt sortiment med förbandsväskor finns allt från mindre varianter som innehåller bland annat plåster, handskar, fingerförband, ögonskölj och kompresser till medelstora väskor med ytterligare utrustning och brännskadeväskor anpassade för just brännskador. Dessutom kan du välja stora paket som till och med innehåller hjärtstartare. Det kan vara bra att ha i åtanke vilka risker som finns på arbetsplatsen och hur många som arbetar där då du väljer vilken sorts förbandsväska du ska beställa.

Vill du veta mer om våra väskor kan du ringa till vår support som hjälper dig att få svar på dina frågor innan beställningen genomförs. Därefter väntar snabb leverans och frakten ingår när du beställer via E-safe! Du vet aldrig när din utrustning kommer att behövas!

Dina varor

Din varukorg är tom

Totalt:

Töm korgen Till kassan Ny order

Din webbläsare är för gammal och behöver uppdateras för att E-safe ska fungera korrekt.

Ring oss så kan vi hjälpa dig med din beställning: 08-120 504 60