Inbärning Fri frakt Snabba leveranser Lägsta pris garanti Betala mot faktura Stort utbud

Sedelvåg & myntvåg

Hos E-safe kan du välja mellan olika sedelvågar som du kan tänkas behöva för kontanthantering. I dag kan de flesta maskiner hantera både sedlar och mynt. En sedelvåg kan liknas vid en vanlig sedelräknare – dock räknar den summan efter vad sedlarna och mynten väger istället. Alla har olika behov och krav på sin utrustning och E-safe erbjuder olika varianter för olika ändamål. Vi erbjuder bland annat vågar som kan hantera olika valutor men också varianter som kan räkna mynt, sedlar och myntrullar samt kuponger och lotter. Är du i behov av en riktigt avancerad maskin finns det också alternativ som du har möjlighet att programmera och som är kapabla till ovanstående funktioner.

Även om många väljer att handla med betalkort numera finns det trots allt många som fortfarande föredrar att betala med kontanter. Dock innebär kontanter en speciell hantering. Därför är det viktigt att kontanthanteringen kan skötas på ett så enkelt och smidigt sätt som möjligt. Den lösningen stavas alltså sedelvåg. Hos E-safe erbjuder vi ett urval av några av de bästa vågarna på marknaden till bra priser med olika egenskaper. Allt för att du ska hitta just det alternativ du är ute efter när du köper en sedelvåg!

TX TX2 TX3
Höjd utv 166 mm 166 mm 166 mm
Bredd utv 152 mm 152 mm 152 mm
Djup utv 291 mm 291 mm 291 mm
Funktioner Räknar och redovisar 15-20 sedlar åt gången, Självkalibrerande Räknar och redovisar 15-20 sedlar åt gången, Självkalibrerande, SEK eller EUR Kassör identifiering, Självkalibrerande, Dataöverföring (RS323), SEK eller EUR

Dina varor

Din kundvagn är tom

    Totalt: 0