Inbärning Fri frakt Snabba leveranser Lägsta pris garanti Betala mot faktura Stort utbud

Skumsläckare

Att vara utrustad med en skumsläckare i hemmet, i bilen, husvagnen eller båten kan spela en avgörande roll om det någon gång skulle börja brinna. Du vet aldrig när olyckan är framme och du plötsligt ser hur flammorna slukar dina ägodelar – och kanske till och med är en fara för livet. Hos E-safe kan du köpa dina nya brandskyddsprodukter för att minska risken att något sådant händer.

Här på E-safe kan du köpa skumsläckare av kvalitet till ett bra pris. De finns även i två olika storlekar beroende på var du ämnar ha din släckare. Givetvis passar de också bra i industrilokaler och på kontor. I vårt sortiment finner du släckare från tillverkaren Housegard i storlek 6 liter och 9 liter. De har brandklassningen AB.

En skumsläckare som du köper här på E-safe är en investering som kan rädda både ägodelar och liv. Se till att vara utrustad så att du kan agera snabbt om det skulle börja brinna. Då slipper du förhoppningsvis tillkalla brandkåren för att elden växer och leder till förödande konsekvenser.

Skumsläckare 6 Liter Skumsläckare 9 Liter
Typ Skumsläckare Skumsläckare
Storlek 6 liter 9 liter
Brandklass AB AB
Effektivitetsklass 21A 183B 27A 233B
Certifiering SS-EN3, CE, Wheelmark, DNV SS-EN3, CE, Wheelmark, DNV
Tillverkare Housegard Housegard
Användningsområde Hus, fritidsbostad, lägenhet, kontor och industri. Hus, fritidsbostad, lägenhet, kontor och industri.

Dina varor

Din kundvagn är tom

    Totalt: 0