Inbärning Fri frakt Snabba leveranser Lägsta pris garanti Betala mot faktura Stort utbud

Deponeringsskåp

Ett deponeringsskåp används i första hand till att förvara kontanter i större summor eller dyra värdeföremål. De ger ett starkt inbrottsskydd och gör det möjligt att försäkra kontanter. Deponeringsskåp passar utmärkt i både små och större butiker, på företag och andra platser då kontanter måste förvaras.

Deponeringsskåpen bygger på värdeskåp och finns idag inbrottsklassade enligt Europa normen EN 1143-2 vilket medger försäkring av kontanter. Det finns även oklassade alternativ men då måste försäkringsfrågan lösas med en speciell innehållsförsäkring.

Det som gör att deponeringsskåp passar utmärkt i butiker är att skåpen har högst upp en utdragbar deponeringslåda i vilken personalen deponerar sin dagskassa. Vid stängning av lådan faller pengarna ned i det låsta skåpet och till denna dörr har endast värdehämtningsföretaget eller butikschefen nyckel eller kod. Deponeringslådan är givetvis fiskskyddad. Deponeringsskåp är ett vanligt alternativ i butik med flera personer som har dagskassor att redovisa under dagens lopp.

Genom användandet av deponeringsskåp ligger alltid kassan i säkert förvar då man inte behöver behörig personal, nycklar eller koder tillgängliga. Vid rån kan därför ej nycklar, koder etc. tilltvingas för åtkomst av skåpinnehåll. En del av skåpen har även en innehållsförsäkring på upp till 210 000 kronor.

Dina varor

Din kundvagn är tom

    Totalt: 0