Fri frakt

E-safe har fri frakt!

Vi har efter en omfattande marknadsundersökning kommit fram till att erbjuda våra kunder fri frakt.

Stor andel av Sveriges befolkning handlar sina varor via nätet och större antalet föredrar fri frakt vid sina beställningar. Många avbryter sina köp pga. allt för höga fraktpriser eller att man inte ens kan få en uppfattning om vad fraktpriset blir för de varor man beställt innan man kommer in i kassan.

Därför har vi bestämt att erbjuda fri frakt inom hela Sverige på alla våra produkter (gäller ej produkter med hämtpriser, klädskåp eller beställningar på enbart tillbehör).

Alla leveranser sker med bil och skickas fraktfritt inom hela Sverige. För företag levereras skåpen på engångspall till huvudentré eller varumottagning på gatuplan. För privatpersoner erbjuder vi kostnadsfri hemkörning. Leverans sker till porten om du bor i lägenhet och fram till tomtgräns om du bor i hus, eller så nära port eller tomtgräns som en lastbil kan köra. Om ej annat avtalats har köparen själv att ombesörja inbärning och uppställning. Kontakta oss på 08-120 504 60 eller info@esafe.se om ni vill ha hjälp med inbärning eller fastbultning.

Dina varor

Din varukorg är tom

Totalt:

Töm korgen Till kassan Ny order

Din webbläsare är för gammal!

Vi rekommenderar att du uppdaterar din webbläsare, eftersom den blivit för gammal och stödjer inte de dagens standarder som denna webbplats kräver för att fungera korrekt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi Google Chrome eller Apple Safari.

Ring 08-120 504 60 i fall du inte har möjlighet att använda en annan webbläsare så hjälper vi dig per telefon.

Berätta mer