Inbärning Fri frakt Snabba leveranser Lägsta pris garanti Betala mot faktura Stort utbud

Designade pulversläckare

Det finns inga garantier mot att det inte skulle kunna börja brinna när du minst anar det. Men om du vill utrusta dig så att du är beredd om olyckan är framme kan du investera i en pulversläckare som du köper hos E-safe. Vi erbjuder nämligen ett brett utbud av olika släckare som kommer i olika storlekar. I sortimentet finns varianter från 1 kilo upp till 12 kilo när det gäller storleken. Beroende på var du har tänkt placera din pulversläckare finns det olika lämpliga storlekar.

De minsta alternativen du kan köpa hos E-safe är bra att ha i bilen, båten och husvagnen samt som komplement till en större modell i hus, kontor, lägenhet och fritidsbostad. E-safe erbjuder även ett så kallat lägenhetspaket och lilla villapaketet.

I lägenhetspaketet ingår en pulversläckare i storlek 6 kilo, två trådlösa brandvarnare och en brandfilt. Detta paket rekommenderas till lägenheter upp till 90 kvadratmeter. I detlilla villapaketet ingår en släckare i storlek 6 kilo och en i storlek 2 kilo, fyra trådlösa brandvarnare och en brandfilt. Detta paket rekommenderas till enplansvillor upp till 120 kvadratmeter. Samtliga pulversläckare som finns att köpa i utbudet hos E-safe tillverkas av Housegard och har brandklass ABC.

Black-2 Pulver White-2 Pulver White-6 Pulver Black-6 Pulver Lägenhetspaket White Lägenhetspaket Black Stainless-6 Pulver
Typ Pulversläckare Pulversläckare Pulversläckare Pulversläckare Pulversläckare Pulversläckare Pulversläckare
Storlek 2 kg 2 kg 6 kg 6 kg 6 kg 6 kg 6 kg
Brandklass ABC ABC ABC ABC ABC ABC ABC
Effektivitetsklass 13A 89B C 13A 89B C 55A 233B C 55A 233B C 55A 233B C 55A 233B C 55A 233B C
Certifiering SS-EN3, CE, Wheelmark, DNV SS-EN3, CE, Wheelmark, DNV SS-EN3, CE, Wheelmark, DNV SS-EN3, CE, Wheelmark, DNV SS-EN3, CE, Wheelmark, DNV SS-EN3, CE, Wheelmark, DNV SS-EN3, CE, Wheelmark, DNV
Tillverkare Housegard Housegard Housegard Housegard Housegard Housegard Housegard
Användningsområde Bil, båt, husvagn, komplement till 6 kg i hus, fritidsbostad, lägenhet och kontor. Bil, båt, husvagn, komplement till 6 kg i hus, fritidsbostad, lägenhet och kontor. Hus, fritidsbostad, lägenhet, kontor och industri. Hus, fritidsbostad, lägenhet, kontor och industri. Hus, fritidsbostad, lägenhet, kontor och industri. Hus, fritidsbostad, lägenhet, kontor och industri. Hus, fritidsbostad, lägenhet, kontor och industri.

Dina varor

Din kundvagn är tom

    Totalt: 0