Förbandsskåp

Att det ska finnas ett förbandsskåp på plats på arbetsplatser och skolor är en självklarhet i dag. För man vet aldrig när olyckan är framme och då kvittar det om det bara är ett plåster som behövs eller om en kompressor eller bandage krävs. Det ska finnas i närheten i ett förbandsskåp så att situationen kan hanteras på en gång. Hos oss på E-safe kan du välja mellan flera olika skåp beroende på hur din arbetsplats ser ut. Vissa arbetsplatser är givetvis förenade med fler risker medan andra inte innebär lika stora risker. Därför erbjuder vi olika storlekar på våra förbandsskåp till olika priser och olika innehåll.

Nedan ser du våra olika varianter och hur stora alternativt små de är. Hos E-safe hittar du allt från långsmala skåp till mer kompakta och fyrkantiga modeller. Är du intresserad av att få veta mer exakt vad de olika skåpen innehåller kan du ringa till vår kundsupport som hjälper dig! När du har valt en modell som passar dina behov kan du se fram emot att vi på E-safe bjuder på frakten och att leveransen sker snabbt och smidigt. Tumma inte på säkerheten – köp ett förbandsskåp som kanske till och med kan rädda ett liv på arbetsplatsen!

Dammskyddsskåp DISPLAY Dammskyddsskåp Long Förvaringsskåp inkl. Förbandstavla DISPLAY Förvaringsskåp inkl. Förbandstavla Long Förbandsskåp plåt large Mediskåp Mediskåp Long
Pris
Material Trä / Akryl Trä / Akryl Trä / Akryl Trä / Akryl Plåt Trä / Akryl Trä / Akryl
Färg Grön Grön Grön Grön Grön Grön Grön
Storlek 62,4 x 45 x 9,5 cm 48 x 114 x 9,5 cm 62,4 x 45 x 11,2 cm 48 x 114 x 11,2 cm 42 x 34 x 13 cm 51 x 37 x 20 cm 112 x 22,5 x 20 cm

Dina varor

Din varukorg är tom

Totalt:

Töm korgen Till kassan Ny order

Din webbläsare är för gammal!

Vi rekommenderar att du uppdaterar din webbläsare, eftersom den blivit för gammal och stödjer inte de dagens standarder som denna webbplats kräver för att fungera korrekt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi Google Chrome eller Apple Safari.

Ring 08-120 504 60 i fall du inte har möjlighet att använda en annan webbläsare så hjälper vi dig per telefon.

Berätta mer