Inbärning Fri frakt Snabba leveranser Lägsta pris garanti Betala mot faktura Stort utbud

Verktygsskåp

Säkerhetsklassade verktygsskåp som är testade och inbrottsskyddsklassade enligt den svenska normen SSF 3492. Skåpen är godkända av försäkringsbolag för bl. a förvaring av dyra och stöldbegärliga verktyg och andra ägodelar. Skåpen passar utmärkt för inbrottssäker förvaring av dyra verktyg på t ex byggarbetsplatser, verkstäder, fabrik och andra typer av arbetsplatser.

Verktygsskåp eller så kallade Verkstadsskåp, Industriskåp är förvaringsskåp i olika utföranden för säker och ordningsam förvaring av verktyg, maskiner och utrustning i verkstads och industrimiljöer. Verktygsskåpen kan oftast inredas och anpassas efter eget behov.

Backskåp komplett med Förrådsbackar, Lagerlådor eller Modulbackar. Praktiska skåp med smådelsbackar för en effektiv och säker förvaring av smådelar som t. ex. skruv & mutter, elkomponenter och verktyg. Den smarta, kompakta utformningen gör att utrymmet kan användas effektivt och bidrar till att göra arbetsmiljön trevlig. Våra backskåp är komplett inredda med våra smarta Modulbackar, Lagerlådor och Förrådsbackar – en idealisk lösning som passar bra på lagret, butiken, kontoret och verkstaden. Skapar ordning och reda!

Dina varor

Din kundvagn är tom

    Totalt: 0