Verktygsskåp

Säkerhetsklassade verktygsskåp som är testade och inbrottsskyddsklassade enligt den svenska normen SSF 3492. Skåpen är godkända av försäkringsbolag för bl. a förvaring av dyra och stöldbegärliga verktyg och andra ägodelar. Skåpen passar utmärkt för inbrottssäker förvaring av dyra verktyg på t ex byggarbetsplatser, verkstäder, fabrik och andra typer av arbetsplatser.

Verktygsskåp eller så kallade Verkstadsskåp, Industriskåp är förvaringsskåp i olika utföranden för säker och ordningsam förvaring av verktyg, maskiner och utrustning i verkstads och industrimiljöer. Verktygsskåpen kan oftast inredas och anpassas efter eget behov.

Backskåp komplett med Förrådsbackar, Lagerlådor eller Modulbackar. Praktiska skåp med smådelsbackar för en effektiv och säker förvaring av smådelar som t. ex. skruv & mutter, elkomponenter och verktyg. Den smarta, kompakta utformningen gör att utrymmet kan användas effektivt och bidrar till att göra arbetsmiljön trevlig. Våra backskåp är komplett inredda med våra smarta Modulbackar, Lagerlådor och Förrådsbackar - en idealisk lösning som passar bra på lagret, butiken, kontoret och verkstaden. Skapar ordning och reda!

Mest köpta verktygsskåp

Säkerhetsklassade verktygsskåp

Det finns inga produkter att visa under denna serie med nuvarande filtrering.

Förvaringsskåp

Det finns inga produkter att visa under denna serie med nuvarande filtrering.

Backskåp

Det finns inga produkter att visa under denna serie med nuvarande filtrering.

Dina varor

Din varukorg är tom

Totalt:

Töm korgen Till kassan Ny order

Din webbläsare är för gammal och behöver uppdateras för att E-safe ska fungera korrekt.

Ring oss så kan vi hjälpa dig med din beställning: 08-120 504 60