Verktygsskåp

Verktygsskåp eller så kallade Verkstadsskåp, Industriskåp är förvaringsskåp i olika utföranden för säker och ordningsam förvaring av verktyg, maskiner och utrustning i verkstads och industrimiljöer. Verktygsskåpen kan oftast inredas och anpassas efter eget behov.

Backskåp komplett med Förrådsbackar, Lagerlådor eller Modulbackar. Praktiska skåp med smådelsbackar för en effektiv och säker förvaring av smådelar som t. ex. skruv & mutter, elkomponenter och verktyg. Den smarta, kompakta utformningen gör att utrymmet kan användas effektivt och bidrar till att göra arbetsmiljön trevlig. Våra backskåp är komplett inredda med våra smarta Modulbackar, Lagerlådor och Förrådsbackar - en idealisk lösning som passar bra på lagret, butiken, kontoret och verkstaden. Skapar ordning och reda!

Mest köpta verktygsskåp

Backskåp

Det finns inga produkter att visa under denna serie med nuvarande filtrering.

Förvaringsskåp

Det finns inga produkter att visa under denna serie med nuvarande filtrering.

Dina varor

Din varukorg är tom

Totalt:

Töm korgen Till kassan Ny order

Din webbläsare är för gammal!

Vi rekommenderar att du uppdaterar din webbläsare, eftersom den blivit för gammal och stödjer inte de dagens standarder som denna webbplats kräver för att fungera korrekt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi Google Chrome eller Apple Safari.

Ring 08-120 504 60 i fall du inte har möjlighet att använda en annan webbläsare så hjälper vi dig per telefon.

Berätta mer