Inbärning Fri frakt Snabba leveranser Lägsta pris garanti Betala mot faktura Stort utbud

Erbjudande för bankfackskunder

Bankfacken försvinner samtidigt som inbrotten ökar i hela landet. Bankerna blir mer digitala och flyttar till nya bankkontor. I samband med flytten tillhandahåller banker inte längre traditionella tjänster som kontanthantering och bankfack. Det är för kostsamt för banken att anlägga bankvalv av det gamla traditionella snittet.

Ökningen av inbrotten kan också vara en direkt effekt av att bankfacken försvinner. Tjuvarna vet om att folk blir nu tvungna att gömma sina värdesaker hemma. Bästa sättet att skydda sig mot inbrottstjuven är att ha ett inbrottssäker kassaskåp hemma. Ett kassaskåp blir direkt ett hinder för tjuven och räddar dina värdesaker. Den vanliga inbrottstjuven har oftast inte tid och tillräckligt bra verktyg för att bryta upp ett inbrottsklassad kassaskåp. De tar oftast sånt som ligger framme så att de kan snabbast möjligt lämna brottsplatsen. De korrekta benämningarna på inbrottsklassade kassaskåp är VärdeskåpStöldskyddsskåp och Säkerhetsskåp.

En annan fördel med kassaskåp istället för bankfack är tillgängligheten. Man slipper anpassa sig efter bankens öppettider och kan plocka fram smycken och fina klockan när som helst, även på helger och nätter.

Dina varor

Din kundvagn är tom

    Totalt: 0