Inbärning Fri frakt Snabba leveranser Lägsta pris garanti Betala mot faktura Stort utbud

Även efterlyst drabbat av inbrott

Om gärningsmännen hade klar för sig att det var just redaktionen för Efterlyst det vet man inte men att de fångades på övervakningskameror står helt klart. Programmet Efterlyst är ju ett program som ofta hänger ut personer som begått brott så att dessa nu kommer att gå samma öde till mötes på onsdagen Efterlyst är ju en ren självklarhet.

Det var vi 21 tiden på söndags kvällen som två män med kofot helt plötsligt bröt upp glasdörrarna intill Efterlyst redaktionen och allt gick mycket fort. Bara en halv minut senare hade gärningsmännen hunnit ta med sig inspelningsutrustning och kameror till ett stort värde och lämnat lokalen.

Bara utrustningen som dem fick med sig har ett eget värde på runt en miljon kronor säger Efterlysts programledare Hasse Aro till Aftonbladet. Denna stora förlust hade undvikits om utrustningen varit inlåsta i ett inbrottssäker säkerhetsskåp eller värdeskåp.

Men gärningsmännen är med på övervakningsfilmerna och vi har fått bra bilder på deras ansikten och vi kommer också att visa dem i programmet säger Hasse Aro.

Källa: https://nyheter24.se/nyheter/inrikes/318702-har-gor-de-inbrott-hos-efterlyst

Dina varor

Din kundvagn är tom

    Totalt: 0