Inbärning Fri frakt Snabba leveranser Lägsta pris garanti Betala mot faktura Stort utbud

Täby – Brand i omskriven villa

Larmet om branden i villan kom till räddningstjänsten kl 12:04 på måndagen om en brand i en sedan tidigare känd villafastighet. Fastigheten har en historia bakom sig då en man sköts till döds i just denna villa för två år sedan.

När räddningstjänsten kom till platsen hade branden redan spridit sig till båda våningsplanen och stabsbefälet Mats Hedbom säger till DN att man inte hade kunnat gå in även om det funnits personer kvar i den övertända fastigheten. Man utgår också efter att ha pratat med grannar i området att det inte fanns någon kvar i villan. Ett trettiotal brandmän fanns på plats för att bekämpa elden men brandförloppet var för snabbt och kraftigt för att någonting skulle kunna räddas.

Vad som kan ligga bakom det häftiga brandförloppet vill man inte uttala sig om och villan är sedan tidigare omskriven då en rysk småbarnspappa sköts till döds där den tredje juli 2002 och kroppen efter mannen delades i olika delar varav några dumpades nära ett kärr i Bogesund vid Vaxholm och kroppens bål göts in i cement och lämnades kvar i en låda just i denna fastighet. En 28 årig rysk man åtalades senare för mordet och blev dömd till livstid fängelse.

Dina varor

Din kundvagn är tom

    Totalt: 0