Inbärning Fri frakt Snabba leveranser Lägsta pris garanti Betala mot faktura Stort utbud

Totalförstörd lägenhet i flerfamiljshus

Vid 13 – tiden på onsdagen larmades räddningstjänsten i Borlänge till en brand i ett flerfamiljshus i området Tjärna ängar i Borlänge. Man kunde dock släcka branden men när räddningstjänsten kom på plats var det otroligt mycket rök i trappuppgången trots att branden kom från lägenheten i botten plan.

Branden ska ha brunnit kraftigt i en säng och då även spridit sig till övriga lägenheten och man betecknar lägenheten som total skadad säger räddningsledare Johan Wahrén till SVT Gävledala. Dock kom ingen person till skada i samband med branden då lägenhetsinnehavaren inte var hemma när branden bröt ut. Man rubricerar ärendet i nuläget som allmän farlig vårdslöshet men detta kan lika gärna röra sig om ett elfel..

Lägenheten är nu avspärrad i väntan på polisens tekniska undersökning där man också fastställer orsaken till branden.

Din hemförsäkring täcker inga affektionsvärden. Förvara dina oersättliga saker i ett brandsäker värdeskåp.

Dina varor

Din kundvagn är tom

    Totalt: 0