Inbärning Fri frakt Snabba leveranser Lägsta pris garanti Betala mot faktura Stort utbud

Två personer misstänkta för brand i villa

Strax innan klockan tre natten mot onsdagen slog en person larm om en villabrand i Sodalen, Kovland. Flera vittnen hade sett att två personer hade eldat gräs på tomten tidigare på kvällen och lite senare slog husets granne larm om brand.När räddningstjänsten kom till platsen var dock hela fastigheten övertänd och gick inte att rädda. Inga personer fanns kvar på adressen och man misstänker två personer, en man och en minderårig pojke för allmänfarlig vårdslöshet.

Samma natt påträffades en bil i stan där föraren misstänktes för rattfylleri enligt jourhavande förundersökningsledare Peter Johansson. Mannen och hans sällskap i bilen, en minderårig pojke luktade brandrök och var dessutom sotiga och det visar sig att dem tillsammans ska ha eldat gräs på fastigheten i Sodalen där mannen 36 år sa sig vara bosatt.

Kvar på platsen finns nu en trasig trädgårdsstol, ett parasoll och flera äldre fordon som finns spridda runt resterna av det nedbrunna huset. Brandplatsen är dock avspärrad då man avvaktar en eventuell brottsplatsundersökning där även de misstänka kommer att höras enlig Peter Johansson.

w.st.nu/medelpad/sundsvall/villa-totalforstord-i-brand-10

Dina varor

Din kundvagn är tom

    Totalt: 0