Inbärning Fri frakt Snabba leveranser Lägsta pris garanti Betala mot faktura Stort utbud

Bostaden brinner -rädda dina minnen!

Var finns dina värdesaker, fotografier, minnen och arvegods?

Fler än sju lägenheter drabbas av brand varje dag och du riskerar att förlora dina värdesaker, foton, minnen och arvegods mm.

Förebygg  på bästa och enklaste sätt genom att förvara dina viktiga ägodelar i ett brandsäkert kassaskåp!

Det händer aldrig mig tänker de flesta, men olyckan kan vara framme när som helst. Senast brann det i en lägenhet på Nybohovsbacken i Liljeholmen. Ett flertal lägenheter totalförstördes av branden och vattenskador i samband med nedsläckning av branden.

Din hemförsäkring täcker det mesta, men det ersätter inte fulla värdet av dina saker och du måste oftast kunna visa upp kvitton eller bevis på dina värdesaker för att få ersättning. Dock är detta svårare i praktiken då de flesta kvitton och bevis troligen förvarats i hemmet och förstörts i samband med branden. Hur ska du utan kvitto eller foton kunna bevisa att du ägde en dyr klocka eller dyra smycken före branden?

Din hemförsäkring ersätter inte heller affektionsvärden, minnen och foton som brinner upp.

Att förlora alla samlade foton från ett helt liv är som att man inte exciterat och det blir svårt att bli ihågkommen av senare generationer inom familjen.

Din hemförsäkring ersätter inte heller värdet av eget arbete som du lagt ned på fotografier, film, målningar, inspelningar, dataprogram, hantverk och dylikt.

Förebygg detta elände genom att förvara dina värdesaker, foton, minnen, arbeten, viktiga dokument och arvegods i ett stöld och brandsäker kassaskåp.

Men viktigast av allt förebygg och undvik en brand genom att brandsäkra ditt hem med brandvarnare, brandfilt och brandsläckare.

Med detta kassaskåp kan du känna dig trygg och dina minnen och värdesaker klarar sig vare sig det brinner, blir översvämning eller om du får påhälsning av inbrottstjuvar.

120 min certifierad brandskydd för både papper och digital media.

Utrustad med batteridrivet kodlås och nycklar, dörrfack, utdragbar hylla och 5 st nyckelkrokar i dörren.

Förbered för förankring i golv, förankringssats medföljer.

Livstidsgaranti för utbyte efter brand ingår.

Dina varor

Din kundvagn är tom

    Totalt: 0