Inbärning Fri frakt Snabba leveranser Lägsta pris garanti Betala mot faktura Stort utbud

Snart semester, se till att ha rätt skydd!

Snart är det sommar och semestertider, det innebär högsäsong för inbrotten. Inbrottstjuvarna tar aldrig semester. Snarare passar de på att länsa ditt hus eller företag när du är på semester.

Se till att skaffa dig rätt skydd mot inbrottstjuvarna så att du kan känna dig trygg när du lämnar ditt hem/företag för en skön semester. Tjuvar är svårstoppade, men du kan göra en hel del för att det ska bli besvärligare för dem och framförallt ha kvar dina oersättliga värdesaker efter ett inbrott, genom att skaffa dig ett inbrottsklassad värdeskåp!

Den vanliga inbrottstjuven har oftast inte den tid och de verktyg som behövs för att bryta upp ett inbrottsklassad värdeskåp. Därför ger ett värdeskåp en ökad trygghet.

Värdeskåp är oftast ett engångsköp man gör som håller i många många år, därför är det viktigt att köpa ett ordentligt skåp från början. Jämför man skåpets engångskostnad mot dyra försäkringspremier, månadskostnad för larm eller bankfacksavgifter så har man fått igen investeringen bara på ett par år.

Här hittar du alla våra prisvärda, brandsäkra och inbrottssäkra värdeskåp som är godkända av svenska försäkringsbolag för förvaring av värden från 50.000 kr upp till 1,6 Mkr.

Dina varor

Din kundvagn är tom

    Totalt: 0