Inbärning Fri frakt Snabba leveranser Lägsta pris garanti Betala mot faktura Stort utbud

Högsäsong för inbrott i Uppsala län

På kort tid har ett flertal inbrott och inbrottsförsök anmälts i Uppsala län.

Det var runt 18-tiden på tisdagen som en Knivstabo hade lagt sig för att vila. Vilan blev kortvarig då ett oljud hördes från altanen. Genom fönstret såg personen två okända personer som försökte bryta sig in genom att krossa rutan till altandörren. När gärningsmännen fick syn på Knivstabon flydde de från platsen.

Klockan halv fyra samma dag anmäldes ett inbrott i Hackstatrakten. En teknisk undersökning är på väg att inledas, men polisen har redan gått ut med uppgifter om att det stals kamerautrustning till ett stort värde vid inbrottet.

På onsdagen anmäldes ännu ett inbrott vid lunchtid. Inbrottet som anmäldes har skett i en sommarstuga i Tierps kommun och ska ha ägt rum någon gång under de senaste dagarna. Vad som stulits är oklart i nuläget.

Strax därefter anmäldes ett inbrott i ett hus i Skogstibble. Vid detta inbrott ska ett kassaskåp ha stulits.

Nästan inga villaägare har undgått inbrott hos sig själv eller på området. Då detta inte går att undivka är bästa sättet att skydda sina värdesaker att ha de i ett inborttssäker kassaskåp, värdeskåp eller stöldskyddsskåp. Förutom ett bra inbrottsskydd så får man även brandskydd också på köpet när man skaffar sig ett brandsäkert kassaskåp.

Källa: http://www.unt.se/uppland/enkoping/flera-inbrott-anmalda-i-uppsala-lan-4419059.aspx

Dina varor

Din kundvagn är tom

    Totalt: 0