Inbärning Fri frakt Snabba leveranser Lägsta pris garanti Betala mot faktura Stort utbud

Tjuvar stal kassaskåp i lokal idrottsarena

Idrottshallen Liljas Arena i Nybro fick nyligen påhälsning av tjuvar som fick med sig ett kassaskåp från platsen. Polisen fick in ett larm om inbrottet klockan 04.31 på morgonen och när man kom till platsen med en av sina bilar upptäckte man en uppbruten kanslidörr. Vad tjuvarna använt för att ta sig in är ännu oklart men polisen misstänker att man brutit sig in med hjälp av någon form av spett eller kofot.

Polisen arbetar ännu för att säkra bevis och hitta möjligt DNA på brottsplatsen. De har i dagens läge inte gått ut med om de funnit några ledtrådar eller ej.

Kim Hild, pressinformatör vid polisens regionsledningscentral, säger; ”kassaskåpet från kansliet saknas, men vi vet ännu inte vad som finns i det”. Vad som fanns i kassaskåpet är i dagsläget alltså inte officiellt men polisen arbetar nu för att försöka hitta spår på brottsplatsen. Dessutom intervjuar man dem som arbetar på Liljas Arena samt ansvariga chefer för arenan. Målet är att ta reda på vad kassaskåpet innehöll samt om någon medarbetare under veckorna innan inbrottet har noterat något misstänkt i området.

Ingen misstänkt har ännu gripits för inbrottet i Liljas Arena i Nybro men polisen hoppas på att få ett genombrott i arbetet med den tekniska undersökningen under de närmaste dagarna. Samtidigt patrullerar poliser med jämna mellanrum förbi arenan. Man hoppas att en tydlig närvaro i området ska avskräcka tjuvar från att slå till igen.

Polisen råder alla företagare och organisationer att med jämna mellanrum tömma sina kassaskåp för att på så sätt minska risken för att bli bestulen. Man kan också ta olika säkerhetssteg så som att bulta fast det eller gömma undan det från uppenbar insyn för människor utanför lokalen eller dem som rör sig i närheten av där kassaskåpet står.

Dina varor

Din kundvagn är tom

    Totalt: 0