Inbärning Fri frakt Snabba leveranser Lägsta pris garanti Betala mot faktura Stort utbud

Därför är ett fastbultat kassaskåp ett smart val

Att investera i ett bra kassaskåp är alltid en god ide’ för affärsinnehavare som vill hålla kontanter och andra värdesaker trygga på kontoret eller i butiken. Det är ju ett faktum att man dagligen hanterar dessa i olika typer av transaktioner med kunderna och att man bör försäkra sig om att de är trygga till dess att de kan placeras på banken.

När en frisersalong i Kristianstad under natten till lördagen fick påhälsning av inbrottstjuvar försökte man bland annat få med sig ett fastbultat kassaskåp men misslyckades då man helt enkelt inte kunde få loss det från väggen. Det faktum att man valt ett kassaskåp som inte lätt kunde förflyttas visade sig alltså vara en briljant ide’ för affärsinnehavaren.

Många tjuvar rekognoserar innan man går in i en affärslokal för att stjäla kassaskåp och annat av värde. Fastbultade kassaskåp är näst intill omöjliga att få loss och detta minskar risken för att tjuvarna ska välja ens egen affärsverksamhet markant. Man vill helt enkelt inte lägga tid på att bryta sig in i en lokal där man med stor sannolikhet inte kommer att kunna nå värdesaker utan väljer i dessa fall hellre mindre säkra lokaler.

Tjuvarna lyckades vid inbrottet i Kristianstad att få med sig en kassaapparat och en Ipad. Deras innehåll och huruvida det är av värde är i dagsläget okänt. Tidningen Kristianstadsbladet rapporterar att det i nuläget inte finns några misstänkta för inbrottet men polisen arbetar med att försöka säkra spår från fönstret där tjuvarna gick in i frisersalongen samt på andra platser runt om i lokalen.

Man hoppas på att detta visar på vikten av att företagare runt om landet tänker igenom hur man på bästa sätt kan hålla sin verksamhet säker.

Dina varor

Din kundvagn är tom

    Totalt: 0