Inbärning Fri frakt Snabba leveranser Lägsta pris garanti Betala mot faktura Stort utbud

Begagnade kassaskåp

Köper ni begagnade kassaskåp?

Ja, vi både köper och säljer begagnade kassaskåp.

Vad behöver ni veta för att kunna värdera kassaskåpet jag vill sälja?

Vi behöver få bilder på skåpets framsida, insida samt de klassningsskyltar som sitter på insidan av dörren. Vi behöver också få en beskrivning om hur uttagsvägen ser ut, om det t ex är markplan eller om det finns trappsteg. Detta behöver vi veta för att kunna räkna på transportkostnaden. Bilder och beskrivning kan mejlas till info@esafe.se därefter återkommer vi med värdering.

Kan ni hjälpa till med bortforsling av kassaskåp?

Ja, vi kan hjälpa till med bortforsling och kassering av ditt gamla kassaskåp, dock förutsatt att skåpet finns inom Stockholms län.

Varför är priset på begagnade kassaskåp så mycket lägre än nytt?

Att köpa begagnade kassaskåp är alltid en bra affär, både för plånboken och miljön. Många gånger kommer vi över partier av kassaskåp från företag eller den offentliga sektorn som bara vill göras sig av med skåpen. Därmed har vi möjlighet att sälja de begagnade skåpen mycket lägre än nya skåp.

Fungerar de begagnade skåpen bra?

Ja, skåpen är begagnade men oftast i väldigt bra skick och fullt funktionella. Skåpens alla rörliga delar som kan slitas såsom regelverk, låskolvar och lås är besiktigade och genomgångna av våra värdeförvaringstekniker. Alla begagnade skåp tvättas, besiktigas och servas innan de skickas till slutkund. Vi lämnar även alltid 1 års funktionsgaranti på samtliga begagnade kassaskåp.

Dina varor

Din kundvagn är tom

    Totalt: 0