Inbärning Fri frakt Snabba leveranser Lägsta pris garanti Betala mot faktura Stort utbud
 • Adminverktyg och service avtal för M-Key 20S

  Administrativt verktyg till M-Key 20S som möjliggör full koll på nyckelskåpet ifrån distans!

  Kontrollera tillgång och användning av nyckelskåpet M-Key 20S.

  Webbhosting, installation, drift och underhåll ingår.

  OBS! Detta avtal gäller som en årskostnad för den molnbaserade tjänsten, vidare driftkostnad faktureras av tillverkaren.

 • M-Key 20S

  Nyckelskåp M-Key 20S är ett smart nyckelskåp, med elektronisk nyckelidentifiering för kontroll av varje enskild nyckel. Rymmer upp till 20 nyckelplatser.

  – Alla nycklar samlade på samma ställe. Enkelt att installera, använda och administrera på verksamhetens olika platser – plug & play.
  – Upp till 10 användare med personliga RFID-taggar/kort för öppning av skåpet.
  – Smart översiktsskärm som i realtid visar vilka nycklar som är ute, vem som har de, när de lämnats tillbaka, vem som varit i skåpet mm. Full spårbarhet från inloggning till retur av nycklar.
  – Larmsignal om fel nyckel plockas. Alla händelser efter inloggning registreras med full spårbarhet.
  – Ljusdioder lyser upp de nycklar som användaren har behörighet till.

  Smart tidssparande nyckelkoll i realtid på vem som har plockade nycklar via adminverktyget eller online via datorn eller mobilen (tillval). Detta paket är en stand alone version som fungerar utan nätverksuppkoppling och all hantering och administraion sker via skåpets touchskärm. Skåpet finns även i en mer avancerad molnversion som även har fler funktioner såsom händelselogg, webbaserad administrationspanel, olika access till olika nycklar mm. Webbhosting, installation, drift och underhåll kostar 3800 kr/år, finns att välja längre ner under tillbehör.

  I detta paket ingår nyckelskåp M-Key 20S (Stand-alone), 10 stycken RFID användartaggar (varav en är förprogrammerad som admin, övriga som användare), samt 20 stycken RFID nyckeltaggar som fästs på de nycklar som ska hänga i skåpet. Enkel elanslutning via vanligt 230 volts vägguttag. Batteribackup ingår och används för att kunna få ut nycklar även vid ett strömavbrott. Nödöppningsnyckel medföljer som säkerställer tillgång till nycklarna oavsett incident.

  Nyckelskåp M-Key 20S är fullt flexibelt och kan enkelt byggas ut från 20 nyckelplatser upp till 80 nyckelplatser i samma nyckelhanteringssystem/huvudenhet. Utbyggnadsskåp med 20 nyckelplatser i varje skåp kan köpas till, se under tillbehör.

 • 20+ nycklar tilläggs add on skåp till M-Key 20S

  Med detta lättplacerade påbyggnads skåp så kan man utöka nyckel kapaciteten på det digitala nyckelskåpet M-Key 20S med 20 extra nycklar.

  M-Key 20S kan påbyggas med add on skåp till att ha upp till 80 nycklar (20x nycklar i bas enheten, samt 60 nycklar i tre extra påbyggnads skåp).

  För att utöka det digitala nyckelskåpet M-Key 20S till att ha mer än 80 nycklar finns det möjlighet via en prenumeration till det molnbaserade nyckelsystemet.

Dina varor

Din kundvagn är tom

  Totalt: 0