Inbärning Fri frakt Snabba leveranser Lägsta pris garanti Betala mot faktura Stort utbud

Kontanthantering

Bedriver du ett större eller mindre företag inom lån, bank eller försäljning så vet du säkert hur jobbigt det kan vara att räkna pengar, och då kan det vara tids- och kostnadseffektivt att investera i professionell utrustning som kan klara detta jobb. Våra produkter för sedel- och mynthantering består av professionell utrustning med kvalitetsgaranti och kombinerar automatik med mekanik på ett sätt som står för kvalitet och livslängd och gör att din kontanthantering blir effektiv och korrekt.

Sedelräknare är maskiner som innehåller digitala funktioner såväl som kraftfull och exakt mekanik, som gör att du kan vara säker på att dina sedlar blir hanterade och räknade på ett effektivt och felfritt sätt. Med en sedelräknare så blir din kontanthantering och beräkning av stora summor till ett rent nöje, där du slipper att manuellt sitta och räkna alla sedlar gång efter gång för att vara säker på att summan blir korrekt.

Med hjälp av en kvalitativ sedelräknare så blir ditt tidigare tröttsamma arbete roligt och kostnadseffektivt. En bra sedelräknare ska ha lång livslängd, samtidigt som det är positivt om den är snabb med både automatisk start och inbyggd feldetektor. Idag finns det sedelräknare som räknar upp till 1800 sedlar per minut. Idag är även många sedelräknare beskaffade med ett kontrollsystem som avisar förfalskade sedlar.

Sedel- och myntvåg är något som oftast kombineras till en maskin som klarar av både sedlar och mynt. En sedel- och myntvåg är till användningsområdet i stort sett likvärdig med en sedelräknare, med den enkla skillnaden att den kan hantera både mynt och sedlar och att den beräknar summan efter vikten på sedlar och mynt.

Beroende på dina behov och vilken mynt- eller sedelvåg du väljer så har dessa olika egenskaper. Dessa egenskaper kan vara att enbart räkna mynt eller sedlar, eller en kombination av dessa. Det finns också sedel- och myntvåg som kan hantera olika valutor, räkna lösa mynt och myntrullar. Sedan finn även flaggskeppen inom denna kategori av kontanthanteringsmaskiner. Då talar vi om de mynt- och sedlelvågar i den högre klassen, som är programmeringsbara och klarar alla de beskrivna funktionerna i ett enda lyxigt paket.

En sedeldetektor är essentiell vid kontanthantering, då den är ditt första och bästa skydd mot att få en större eller mindre mängd förfalskade sedlar. I denna produktgrupp finns det naturligtvis sedeldetektorer som är mera exakta och är snabbare och enklare att använda sig av. En sedeldetektor kontrollerar om den sedel du tar emot är äkta eller falsk med hjälp av IR-detektion. Detta betyder att sedeln belyses med infrarött ljus. Med en billigare sedeldetektor ökar ditt arbete på så sätt att du måste känna till och se felen själv. För de som vill ha mer frihet och automatik så finns det sedeldetektorer som automatisk talar om för dig om du har fått en äkta eller falsk sedel i din hand.

En kassalåda är något som är viktigt för alla i försäljningsbranschen. Det som idag är viktigt är att din kassalåda lätt kan förankras i bordet som den placeras på, samt att den är av slagtåligt material med ett kvalitetslås. När du ska köpa en kassalåda ska du också se till att du får en låda som är välplanerad, och innehåller alla de fack och utrymmen som fyller ditt behov av kontanthantering när det gäller sedlar och mynt.

Dina varor

Din kundvagn är tom

    Totalt: 0