Inbärning Fri frakt Snabba leveranser Lägsta pris garanti Betala mot faktura Stort utbud

Skåpguiden: Värdefack

Köp värdefack här!

Oavsett vilka värdefulla ägodelar du vill förvara kan ett värdefack komma väl till pass. Här på E-safe finns ett brett urval av olika värdeskåp som du kan välja mellan. Det som skiljer skåpen åt är deras storlek, pris och funktion. Dock är samtliga fack anpassade för att du ska kunna förvara just värdesaker i dem. Givetvis är de låsbara!

Nedan finner du de värdeskåp och värdefack som finns att köpa hos E-safe tillsammans med information om deras storlek och vikt samt eventuell utrustning. Om du inte riktigt vet vilken typ av fack du ska välja kan du besöka vår ”Skåpguide” där du finner mer ingående information om just den här typen av skåp. Du kan även ringa till vår kundtjänst för att få köpråd – så tveka inte inför att slå oss en signal! Vi finns här för dig.

Att få sina värdesaker stulna är mångas värsta mardröm. För de betyder oftast väldigt mycket för oss. Till exempel din mobiltelefon. Den innehåller så mycket mer än bara möjligheten att ringa i dag. Även bankkort, dokument och kontanter behöver förvaras säkert mot för långa fingrar. Och med våra värdefack kan du hålla det du har kärt i säkert och tryggt förvar!

Dina varor

Din kundvagn är tom

    Totalt: 0