Dokumentskåp Design 100-1

Lagerrensning, just nu med 50% rabatt! (finns endast 5 st kvar)

Hur skyddar du dina oersättliga dokument mot brand? Dokumentskåp Design 100-1 skyddar dina privata saker, värden och dokument mot brand och stöld. Dokumentskåpet är idealiskt för företag, offentliga sektorn eller privatpersoner. Skåpet passar utmärkt för säker förvaring av avtal, bokföring, journaler, försäkringsbrev, pass, bankböcker, deklarationer, kontrakt, garantibevis, recept mm.

Skåpet erbjuder ett klassificerat brandskydd för dokument och värdesaker. Brandskyddet är hela 90 minuter för papper med brandklassning NT Fire 017 P90 min. Statistik visar att mer än 80% av alla företag som har utsatts för brand har försatts i konkurs inom tre år. Skåpet erbjuder ett mycket högt brandskydd för handlingar och garanterar företagets affärer.

Brandklassning innebär att skåpet har genomgått en extrem test där man utsätter skåpet för värme från alla håll under i detta fall 90 minuters tid. Själva testen går till så att man ställer in skåpet i en testugn som hettas upp till en extremtemperatur om ca 1 000 grader. Temperaturerna mäts på flera punkter inne i skåpet och får under hela testen inte öka med mer än 150°. Testet utförs av SP (Sveriges Provningsanstalt).

Skåpet är dessutom falltestad från 9,1 meters höjd, vilket innebär att skåpet inte öppnar sig vid ett brandras och därmed klarar sig innehållet.

Skåpet har hög finish och design i snygg och skraptålig pulverlack i svart matt färg runt om och strukturerad snygg svart färg på dörren. Kodlåset och handtaget är dolt bakom en snygg och räfflad täckkåpa som med en knapptryckning automatiskt skjuts i sidled för åtkomst till kodlåset.

Utrustad med lättanvänd elektroniskt kodlås med touch knappar och tal-funktion, som bl. a. varnar om man glömt att stänga dörren. Kodlåset kan antingen drivas med batterier eller med medföljande strömadapter. Som extra säkerhet finns även nyckellås med 2 st nycklar. Skåpet har även ett integrerad rörelselarm som aktiveras om vid åverkan på skåpet.

Inredd med en flyttbar hylla och en låsbar, utdragbar låda för förvaring av lösa värdesaker som t ex smycken. Lådan kan lätt demonteras och då kan utrymmet nyttjas till pärm förvaring.

Skåpet är förberett för fastsättning i golv med hål i botten, förankringssats medföljer.

Rymmer 18 st A4-pärmar, (14 stående + 2 liggande i framkant utan lådan och 2 bakomliggande).


9994 kr /månad Delbetala räntefritt upp till 12 månader med /månad Leasa och delbetala ditt köp via

Teknisk specifikation

Höjd utv 998 mm
Bredd utv 581 mm
Djup utv 536 mm
Höjd inv 833 mm
Bredd inv 426 mm
Djup inv 344 mm
Vikt 187 kg
Volym 122 l
Brandskyddsklass NT FIRE 017 P90 min
Inbrottsskyddsklass Stöldfördröjande
Standard utrustning El-kodlås, utdragbar låda, en flyttbar hylla, rörelselarm och förankringssats.
Kapacitet 18 pärmar
Falltestad Ja

Relaterade

Dina varor

Din varukorg är tom

Totalt:

Töm korgen Till kassan Ny order

Din webbläsare är för gammal!

Vi rekommenderar att du uppdaterar din webbläsare, eftersom den blivit för gammal och stödjer inte de dagens standarder som denna webbplats kräver för att fungera korrekt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi Google Chrome eller Apple Safari.

Ring 08-120 504 60 i fall du inte har möjlighet att använda en annan webbläsare så hjälper vi dig per telefon.

Berätta mer