Inbärning Fri frakt Snabba leveranser Lägsta pris garanti Betala mot faktura Stort utbud

Värdeskåp Chubb 120 (Beg.)

Motsvarande Grade III Brandklassad 60 min Nyckellås, 2 hyllor, fack

Artikelnummer: 740939

  • Motsvarande Grade III
  • Brandklassad 60 min
  • Nyckellås, 2 hyllor, fack
7494 24988
inkl. MOMS exkl. MOMS

Leveranstid 3-5 dagar

Höjd utv 1210 mm
Bredd utv 760 mm
Djup utv 550 mm
Höjd inv
Bredd inv
Djup inv
Vikt 420 kg
Volym
Inbrottsskyddsklass Motsvarande Grade III
Brandskyddsklass P60 min
Rek. Belopp
Standard utrustning Nyckellås, 2 flytbara hyllor och en låsbar fack

Begagnat/antik värdeskåp, just nu med 70% rabatt!

Mycket kraftigt värdeskåp motsvarande Grade III (saknar klassningsskylt).

Ger säker förvaring av värdepapper, viktiga handlingar, avtal, kontanter, Klockor, smycken mm.

Hur skyddar du dina oersättliga dokument mot brand? Skåpet skyddar dina privata saker, värden och dokument mot brand och stöld. Dokumentskåpet är idealiskt för företag eller offentliga sektorn för arkivering och säker förvaring av viktiga dokument som avtal, bokföring, journaler, försäkringsbrev, bankböcker, deklarationer, kontrakt, garantibevis, recept mm.

Skåpet erbjuder ett klassificerat brandskydd för dokument och värdesaker. Brandskyddet är hela 60 minuter för papper testad av SP Sveriges Provningsanstalt . Statistik visar att mer än 80% av alla företag som har utsatts för brand har försatts i konkurs inom tre år. Skåpet erbjuder ett mycket högt brandskydd för handlingar och garanterar företagets affärer.

Brandklassning innebär att skåpet har genomgått en extrem test där man utsätter skåpet för värme från alla håll under i detta fall 60 minuters tid. Själva testen går till så att man ställer in skåpet i en testugn som hettas upp till en extremtemperatur om ca 1 000 grader. Temperaturerna mäts på flera punkter inne i skåpet och får under hela testen inte öka med mer än 150°.

Skåpet är utrustad med högsäkerhetsklassat nyckellås (2 nycklar), 2 flyttbara hyllor och en låsbar fack. Elektroniskt kodlås kan monteras som tillval.

Skåpet är begagnad men i bra skick och fullt funktionellt med 1 års funktionsgaranti. Skåpets alla rörliga delar som kan slitas såsom regelverk, låskolvar och lås är besiktigat av våra värdeförvaringstekniker utan några anmärkningar. Alla begagnade skåp tvättas, besiktigas och servas innan de skickas till slutkund.

Frakt till gatuadress ingår i priset.

  • Inga recensioner för denna produkt än...

Har du köpt produkten?

Skriv vad du tycker om produkten och betygsätt den.

Dina varor

Din kundvagn är tom

    Totalt: 0