Inbärning Fri frakt Snabba leveranser Lägsta pris garanti Betala mot faktura Stort utbud

Pulversläckare Black-6 Pulver

Design 6 kg Pulversläckare Släckeffekt på 55A 233B C Ingår en stabil & säker hållare

Artikelnummer: 5072

  • Design 6 kg Pulversläckare
  • Släckeffekt på 55A 233B C
  • Ingår en stabil & säker hållare
1194
inkl. MOMS exkl. MOMS

Leveranstid 3-5 dagar

Typ Pulversläckare
Storlek 6 kg
Brandklass ABC
Effektivitetsklass 55A 233B C
Certifiering SS-EN3, CE, Wheelmark, DNV
Tillverkare Housegard
Användningsområde Hus, fritidsbostad, lägenhet, kontor och industri.

Brandsläckare Black-6 Pulver är en 6 kg ABC pulverbrandsläckare 55A med slang i snygg design som passar utmärkt för det moderna hem eller kontoret. Släcker alla typer av bränder!

När du köper en Housegard Pulverbrandsläckare 55A kan du vara trygg i att du köper det bästa av det bästa. Brandsläckaren rekommenderas av brandskydds-föreningen och passar för användning i hus, fritidsbostad, lägenhet, kontor och industri.

Tillverkaren Housegards vision är att göra brandsäkerhet lättillgängligt och enkelt för alla hushåll och med det kraftigt bidra till att minska brandolyckor. Problemet är att brandsäkerhetsprodukter ofta är, eller rättare sagt har varit ganska trista, och produkter som inte matchar den noga genomtänkta inredningen göms, glöms eller köps aldrig in. Därför har de tagit fram ett exklusivt sortiment med designade brandsläckare för hemmet. Den avskalade och stilrena designen i vitt eller svart gör att brandsläckarna smälter in fint i bostaden även hos den mest inredningsintresserade.

Brandsläckaren har brandklass ABC och släcker alla typer av bränder, och upp till 60 % större bränder än övriga 6 kg brandsläckare på marknaden.

Pulverbrandsläckaren är godkänd att användas mot bränder som uppkommer i organiska material som trä, papper, textilier (A-klassen), vätskor som olja, bensin, målarfärg (B-klassen) och gaser (C-klassen).

Brandsläckaren levereras med en stabil och säker hållare för upphängning i hem, företag fordon eller båt. Enkelt att montera och lätt att komma åt släckaren vid behov.

  • Inga recensioner för denna produkt än...

Har du köpt produkten?

Skriv vad du tycker om produkten och betygsätt den.

Dina varor

Din kundvagn är tom

    Totalt: 0