Inbärning Fri frakt Snabba leveranser Lägsta pris garanti Betala mot faktura Stort utbud

Dokumentförstörare Strimlor 4006

Stark dokumentförstörare för stora format och volymer. Avfallsvolym 165 liter. Säkerhetsklass P-2. Miljömärkt

Artikelnummer: 584426

  • Stark dokumentförstörare för stora format och volymer. Avfallsvolym 165 liter. Säkerhetsklass P-2. Miljömärkt
24994
inkl. MOMS exkl. MOMS

Leveranstid 3-5 dagar

Höjd 970 mm
Bredd 640 mm
Djup 590 mm
Vikt 82 kg
Kapacitet 33-35 A4 80 gr ark
Volym 165 liter
Certifiering P-2
Bredd (lucka) inv 260 mm
Användningsområde 1300W
Storlek 6 mm strimlor

Kraftfull dokumentförstörare med större inmatningsbredd, för kontoret eller avdelningen som har behov att makulera större volymer.

EASY-SWITCH bakgrundbelyst multifunktionströmbrytare för start / stopp / back och symboler som visar om dörren är öppen eller om tunnan behöver tömmas.

Dokumentförstöraren känner av pappersmängden som matas in och visar med lysdioder om det går bra att mata på utan risk för pappersstopp eller om pappersbunten måste minskas.

Fotocellskontrollerad start och stopp. Automatisk backfunktion och avstängning vid eventuellt pappersstopp eller om avfallstunnan är full.

Med elektroniskt kontrollerad säkerhetsklaff i öppningen för pappersinmatningen för att hålla fingrar, slipsar, hår eller andra föremål borta från skärverket.

Skärverk av specialhärdat stål som klarar gem, plastkort och CD. Tyst och energieffektiv en-fas motor med dubbla motorskydd mot överhettning.

Hjulförsett underskåp av trä med avfallstunna av plast. Energisparfunktionen , ”Zero Energy Consumption” stänger automatisk och fullständigt av strömförsörjningen efter 30 minuter i standby-läge.

Tillverkad av kvalitetskomponenter i Tyskland. 35 års garanti på skärvalsarna och 1 års garanti på övriga delar vid användning enligt tillverkarens instruktioner.

  • Inga recensioner för denna produkt än...

Har du köpt produkten?

Skriv vad du tycker om produkten och betygsätt den.

Dina varor

Din kundvagn är tom

    Totalt: 0