Inbärning Fri frakt Snabba leveranser Lägsta pris garanti Betala mot faktura Stort utbud

Miljöskåp Crosscut 2x15

Miljöskåp av trä med stor tunna på hjul. Avfallsvolym 240 liter. Säkerhetsklass P-5

Artikelnummer: 584477

  • Miljöskåp av trä med stor tunna på hjul. Avfallsvolym 240 liter. Säkerhetsklass P-5
28744
inkl. MOMS exkl. MOMS

Leveranstid 3-5 dagar

Höjd 1330 mm
Bredd 650 mm
Djup 795 mm
Vikt
Kapacitet 13-15 A4 80 gr ark
Volym 240 liter
Certifiering P-5
Bredd (lucka) inv 260 mm
Användningsområde 640W
Storlek 2x15 mm strimlor

Enhetligt och snyggt miljöskåp i trä som passar och smälter in i de flesta miljöer och rymmer stora volymer avfallspapper samtidigt som tömningen sker både smidigt och enkelt.

Levereras komplett med inbyggt skärverk (IDEAL 2604) och 240 liters tunna. Avfallet samlas direkt i tunnan på hjul som är mycket enkel att rulla ut när den skall tömmas.

Skärhuvudet har en EASY -SWITCH bakgrundbelyst multifunktionströmbrytare för start / stopp / back och symboler som visar om dörren är öppen eller om tunnan behöver tömmas.

Dokumentförstöraren känner av pappersmängden som matas in och visar med lysdioder om det går bra att mata på utan risk för pappersstopp eller om pappersbunten måste minskas.

Fotocellskontrollerad start och stopp. Automatisk backfunktion och avstängning vid eventuellt pappersstopp eller om avfallstunnan är full.

Med elektroniskt kontrollerad säkerhetsklaff i öppningen för pappersinmatningen för att hålla fingrar, slipsar, hår eller andra föremål borta från skärverket.

Skärverk av specialhärdat stål som klarar gem, plastkort och CD. Tyst och energieffektiv en-fas motor med dubbla motorskydd mot överhettning.

Energisparfunktionen , ”Zero Energy Consumption” stänger automatisk och fullständigt av strömförsörjningen efter 30 minuter i standby-läge.

Tillverkad av kvalitetskomponenter i Tyskland. Skåpet är tillverkat i Sverige.

  • Inga recensioner för denna produkt än...

Har du köpt produkten?

Skriv vad du tycker om produkten och betygsätt den.

Dina varor

Din kundvagn är tom

    Totalt: 0