Inbärning Fri frakt Snabba leveranser Lägsta pris garanti Betala mot faktura Stort utbud

Exklusiv Lyx III Gold Arezzo

Grade III, godkänt för 210.000 kr Exklusiv interiördesign Kodlås

Artikelnummer: 593778

  • Grade III, godkänt för 210.000 kr
  • Exklusiv interiördesign
  • Kodlås
112494
inkl. MOMS exkl. MOMS

Leveranstid 3-5 dagar

Höjd utv 950 mm
Bredd utv 550 mm
Djup utv 550 mm
Vikt 460 kg
Inbrottsskyddsklass EN 1143-1, Grade III
Rek. Belopp 210.000 kr
Standard utrustning Kodlås

Våra exklusiva kassaskåp är professionellt monterade med de bästa råvarorna och varje komponent är konstruerad, utvecklad och tillverkad enligt dem striktaste standarder.

Den perfekta kombinationen av kvalitet, funktionalitet och säkerhet, Grade III enligt EN-1143-1-standarden.

Säkerheten hos våra exklusiva kassaskåp är lika viktig för oss, som dess skönhet. Därför består den säkra konstruktionen av olika material och armering (upp till 10 olika).

Dörren är skyddad av 12 roterande bultar. Tack vare ett innovativt åter blockeringssystem, så kan de 12 roterande bultarna som skyddar dörren bli helt blockerade när någon försöker tvinga dörren öppen.

Skåpet är godkänt för förvaring av kontanter upp till 210,000 kr om det placeras i ett olarmat utrymme. Men om larm finns i utrymmet brukar försäkringsbolagen godkänna förvaring av värden/kontanter upp till det dubbla beloppet eller mer. För smycken och ädelmetaller får man generellt ha värden för dubbla beloppsgränsen eller mer.

De kraftiga låskolvarna låser dörren från 3 håll och säkrar dörren till skåpet i stängt läge, oberoende av gångjärnen. Gångjärnen är dolda i karmen för ökad säkerhet och en mer tilltalande design. För ökad säkerhet är skåpet utrustat med en aktiv säkring, som är monterad i regelverket. Vid ett försök att manipulera låset, spärras regelverket och inbrottet förhindras. Både lås och regelverk är förstärkt med antiborrplattor, för att motstå inbrottsförsök.

Skåpet levereras med ett elektroniskt kodlås med tidsfördröjnings funktion. Skåpet är förberett för fastbultning med förankringshål i botten och ryggen.

Skåpet levereras i en guld liknande färg.

Alla våra exklusiva kassaskåp kan bli din egen, du kan välja din egen färg för ytbehandlingen och din egen intern design. Lägg till alla tillbehör nedanför för den interna inredningen och sedan skriv i ”Meddelande Till Butik” i kassan vilken färg du önskar. Priset kommer att justeras därefter.

  • Inga recensioner för denna produkt än...

Har du köpt produkten?

Skriv vad du tycker om produkten och betygsätt den.

Dina varor

Din kundvagn är tom

    Totalt: 0