Inbärning Fri frakt Snabba leveranser Lägsta pris garanti Betala mot faktura Stort utbud

Mynträknare & myntsorterare

Som företagare innebär det att du måste ta hand om kontanter och då kan en mynträknare bli din vän. För att stå och räkna mynt efter mynt och hålla reda på om det är enkronor, femkronor eller tiokronor som passerar fingrarna kan vara nog så tidskrävande. Dessutom kan den mänskliga faktorn betyda att summan inte alltid blir rätt. Men med en myntsorterare blir arbetet genast mycket lättare. Hos oss på E-safe finner du olika mynträknare i olika prisklasser som passar olika behov.

Det som bland annat skiljer olika myntsorterare åt är hur snabbt de räknar mynten. De maskiner vi erbjuder i utbudet räknar från 216 mynt per minut upp till 1100 mynt per minut. Du finner mer ingående information om varje maskin genom att klicka på dem. Om du känner dig osäker på vilket alternativ som skulle passa dig och din verksamhet kan du ringa vår kundtjänst för köpråd.

Med en mynträknare i beredskap kommer du att få rätt på siffrorna varje gång och dessutom sparar du tid. Beställer du din maskin från oss på E-safe kan du se fram emot snabb leverans och fri frakt så att du kan ha nytta av din myntsorterare så snabbt som möjligt!

Dina varor

Din kundvagn är tom

    Totalt: 0