Inbärning Fri frakt Snabba leveranser Lägsta pris garanti Betala mot faktura Stort utbud

Medicinskåp WO-1

Medicinskåp i trä med 6 fack Dörr som stöd vid dosering Nyckellås med huvudnyckel

Artikelnummer: 446441

  • Medicinskåp i trä med 6 fack
  • Dörr som stöd vid dosering
  • Nyckellås med huvudnyckel
5369
inkl. MOMS exkl. MOMS

Leveranstid 3-5 dagar

Höjd utv 390 mm
Bredd utv 340 mm
Djup utv 250 mm
Vikt 7 kg
Standard utrustning Nyckellås, 2 nycklar/dörr, 6 fack med 4 flyttbara hyllplan, Huvudnyckel system.
Inbrottsskyddsklass Stöldfördröjande

Medicinskåp WO-1 är idealisk för individuell förvaring av läkemedel. Anpassat för äldreboende, hemtjänst och särskilt boende. Ett träskåp för medicin ger ett varmare intryck och kan får i det material som passar in med övriga detaljer och möbler i rummet. Vi skapar förutsättningar för funktionella och snygga lösningar som användare uppskattar. Alla våra medicinskåp har flyttbara hyllor som gör att skåpet kan få den utformning som passar bäst efter brukarens medicinbehov. Har 4 st flyttbara hyllor som enkelt skapar plats för medicinförpackningen. Samtliga medicinskåp i trä kan tillverkas i ett material och den färg som passar för er verksamhet och era lokaler. Några alternativ är björk, bok eller vitlackerat.

Levereras med cylinderlås inkl. 2 nycklar till varje lucka men går också att få med:

– Likalåsningsystem är den perfekta lösningen för den som behöver tillgång till alla skåp genom en och samma nyckel.
– Huvudnyckelsystem gör det möjligt att montera unika lås i varje enskilt skåp, där samtliga skåp kan öppnas med en huvudnyckel.
– Kodlås – utan batterier är en kostnadseffektiv lösning, utmärkt för den som i största möjliga mån vill undvika nycklar. Det mekaniska låset kan förses med en gemensam egenhändigt vald sifferkombination samt, har en möjlighet till nödöppning med nyckel.
– RFID lås som öppnas med en tag eller kort erbjuder möjligheter att styra och ha olika behörigheter, d.v.s. vilka skåp som personen har tillgång samt registrering av vem som har öppnat och vid vilken tidpunkt.

Har plats för pärm framför hyllorna. Dörren används som delningsyta/skrivyta. Det innebär att medicinskåpet har små mått men rymma mycket.

Finns även med fötter för placring på bänk eller bord. Då behöver inte medicinskåpet monteras på vägg utan placeras där det passar bäst. Det är lämpligt när medicin ges till boende i olika rum ock medicinskåpet behöver flyttas.

  • Inga recensioner för denna produkt än...

Har du köpt produkten?

Skriv vad du tycker om produkten och betygsätt den.

Dina varor

Din kundvagn är tom

    Totalt: 0