Inbärning Fri frakt Snabba leveranser Lägsta pris garanti Betala mot faktura Stort utbud

TÄVLING

VINN ETT VAPENSKÅP/SÄKERHETSSKÅP

Nu har du chansen att vinna ett vapenskåp/säkerhetsskåp Safir 8E-3H Lyx (värde 10613 kr) Frakt ingår.

Reglerna är enkla:

  • Följ @esafe på Instagram
  • Gilla tävlingsinlägget på Instagram
  • Tagga två vänner som du tror också skulle vilja vinna skåpet!

För att öka dina chanser kan du dela inlägget i din story och tagga @esafe

Kom och besök oss på Swedish Game Fair mässan som äger rum i Sigtuna mellan 31/5 – 2/6. Där kan du bl. a. se tävlingsskåpet och många andra skåp på plats.

Tävlingen avslutas torsdag den 3/6 och vinnaren presenteras på Instagram dagen därpå. Vinnaren kontaktas av oss och vinnaren godkänner att dennes för- och efternamn/profilnamn kan komma att offentliggöras på Instagram. Tävlingen är inte sponsrad eller arrangerad av Instagram.

Safir 8E-3H Lyx

Vapenskåp Safir 8E-3H är ett högklassigt och prisvärd vapenskåp.

Skåpet är testad och certifierad enligt SSF 3492, vilket är vad polismyndigheten kräver för vapenförvaring.

Har plats för upp till 8 vapen (pipstöd för 5 vapen), men är godkänt för 20 poäng vilket innebär att du i teorin får förvara fem automatvapen eller tio pistoler eller tjugo gevär i vapenskåpet. Eller en kombination av dessa. Allt så länge totalpoängen inte överskrider 20 poäng.

Skåpet har kolvlåsning som bl. a. ger hög kvalitetskänsla, minimerar skador på dina vapen, skåpet öppnas tystare, samt ger skåpet ett optimalt dagöppningsmått.

Skåpet är byggd i 4 mm helsvetsad stålkonstruktion och har ett väl säkrat låssystem, skyddat mot såväl borrning som manipulation, slag och brytning.

Skåpet väger 90 kg och därmed behöver den bultas fast enligt SSF 3492 / SS 3492. Det finns två hål i rygg och 4 i botten för förankring av skåpet.

Levereras med lättanvänd högsäkerhetsklassat elektroniskt kodlås certifierad enligt EN 1300 Klass B, kromad ergonomiskt handtag, 3 st flyttbara magnetiska hyllor (storlek stor), 3 st fasta dörrhyllor, kolvdyna, pipstöd och bultningssats. Det går att köpa till fler hyllor, se längre ner under tillbehör. OBS, bilden på skåpet är taget med de större hyllorna.

Lycka till!

Dina varor

Din kundvagn är tom

    Totalt: 0