Produktbeskrivning

Viper 10 är ett stöldskyddsskåp som är testad och certifierad för både brandskydd och inbrottsskydd. Passar utmärkt för att skydda dokument och värdesaker mot brand och inbrott i hemmet, stugan eller arbetsplatsen.

Inbrottsskyddet är klassat enligt den europeiska normen EN 14450 S2, certifierat av ECB-S

Skåpet erbjuder även ett klassificerat brandskydd för dokument och värdesaker. Brandskyddet är 30 minuter för papper med brandklassning EN 15659, 30P LFS 30 min. Statistik visar att mer än 80% av alla företag som har utsatts för brand har försatts i konkurs inom tre år. Skåpet erbjuder ett mycket högt brandskydd för handlingar och garanterar företagets affärer.

Brandklassning innebär att skåpet har genomgått en extrem test där man utsätter skåpet för värme från alla håll under i detta fall 30 minuters tid. Själva testen går till så att man ställer in skåpet i en testugn som hettas upp till en extremtemperatur om ca 1 000 grader. Temperaturerna mäts på flera punkter inne i skåpet och får under hela testen inte öka med mer än 150°.

Skåpet är väldigt kraftigt med dubbla väggar som är fyllda med brandisolerande specialbetong. Dörren till skåpet säkras genom den nya revolutionerande V-kolven. Utformningen av kolven hjälper till att bibehålla dörrens motståndskraft under en fysisk attack eller brand.

Skåpet är utrustat med elektroniskt kodlås.

Levereras med en flyttbar hylla.

Förberett för förankring i botten av skåpet, förankringssats ingår.

Skåpet är utvecklat enligt ISO 9001 kvalitetssystem och ISO 14001 miljöledningssystem.

Teknisk specifikation

Höjd utv 300 mm
Bredd utv 360 mm
Djup utv 300 mm
Höjd inv 210mm
Bredd inv 270 mm
Djup inv 191 mm
Brandskyddsklass 30P LFS, EN 15659
Inbrottsskyddsklass S2 EN 14450
Vikt 21 kg
Volym 11 l
Standard utrustning Kodlås, 1 hylla

Relaterade

Dina varor

Din varukorg är tom

Totalt:

Töm korgen Till kassan Ny order

Din webbläsare är för gammal!

Vi rekommenderar att du uppdaterar din webbläsare, eftersom den blivit för gammal och stödjer inte de dagens standarder som denna webbplats kräver för att fungera korrekt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi Google Chrome eller Apple Safari.

Ring 08-120 504 60 i fall du inte har möjlighet att använda en annan webbläsare så hjälper vi dig per telefon.

Berätta mer