Inbärning Fri frakt Snabba leveranser Lägsta pris garanti Betala mot faktura Stort utbud

Jöli 3 (Beg.)

90 min brandskydd Rymmer 16 st A4-pärmar Kodlås, 2 lådor, hylla

Artikelnummer: 744759

  • 90 min brandskydd
  • Rymmer 16 st A4-pärmar
  • Kodlås, 2 lådor, hylla
3119 7488
inkl. MOMS exkl. MOMS

Leveranstid 3-5 dagar

Höjd utv 550 mm
Bredd utv 440 mm
Djup utv 500 mm
Höjd inv
Bredd inv
Djup inv
Vikt 70 kg
Volym
Brandskyddsklass NT Fire 017 P60 min
Inbrottsskyddsklass Stöldfördröjande
Standard utrustning Nyckellås och en utdragbar låda
Kapacitet 5 pärmar

Begagnat dokumentskåp, just nu med 60% rabatt!

Hur skyddar du dina oersättliga dokument mot brand? Dokumentskåp Jöli 9 skyddar dina privata saker, värden och dokument mot brand och stöld. Dokumentskåpet är idealiskt för företag eller offentliga sektorn för arkivering och säker förvaring av viktiga dokument som avtal, bokföring, journaler, försäkringsbrev, bankböcker, deklarationer, kontrakt, garantibevis, recept mm.

Skåpet erbjuder ett klassificerat brandskydd för dokument och värdesaker. Brandskyddet är hela 60 minuter för papper testad av SP Sveriges Provningsanstalt enligt NT Fire 017 60P. Statistik visar att mer än 80% av alla företag som har utsatts för brand har försatts i konkurs inom tre år. Skåpet erbjuder ett mycket högt brandskydd för handlingar och garanterar företagets affärer.

Brandklassning innebär att skåpet har genomgått en extrem test där man utsätter skåpet för värme från alla håll under i detta fall 60 minuters tid. Själva testen går till så att man ställer in skåpet i en testugn som hettas upp till en extremtemperatur om ca 1 000 grader. Temperaturerna mäts på flera punkter inne i skåpet och får under hela testen inte öka med mer än 150°.

Utrustad med högsäkerhetsklassad nyckellås (en nyckel) testad och certifierad enligt EN 1300 Klass B och en utdragbar låda.

Skåpet rymmer 5 st A4-pärmar.

Skåpet är begagnad men i bra skick och fullt funktionellt med 1 års funktionsgaranti. Skåpets alla rörliga delar som kan slitas såsom regelverk, låskolvar och lås är besiktigat av våra värdeförvaringstekniker utan några anmärkningar. Alla begagnade skåp tvättas, besiktigas och servas innan de skickas till slutkund.

Kan endast levereras inom Stockholms län.
Frakt till gatuadress ingår i priset.

  • Inga recensioner för denna produkt än...

Har du köpt produkten?

Skriv vad du tycker om produkten och betygsätt den.

Dina varor

Din kundvagn är tom

    Totalt: 0