Inbärning Fri frakt Snabba leveranser Lägsta pris garanti Betala mot faktura Stort utbud

Dokumentskåp SD 170 (Beg.)

90 min brandskydd Rymmer 60 A4-pärmar Kodlås, 3 hyllor

Artikelnummer: 746049

  • 90 min brandskydd
  • Rymmer 60 st A4-pärmar
  • Kodlås
  • Falltestad
  • 3 hyllor
  • Låsbar låda
16244 37494
inkl. MOMS exkl. MOMS

Leveranstid 3-5 dagar

Höjd utv 1615 mm
Bredd utv 800 mm
Djup utv 630 mm
Höjd inv 1450 mm
Bredd inv 630 mm
Djup inv 460 mm
Brandskyddsklass NT FIRE 017 P90 min
Inbrottsskyddsklass Stöldfördröjande
Vikt 485 kg
Volym 418 l
Standard utrustning Kodlås, 3 flyttbara hyllor, låsbar låda
Kapacitet 44 A4-pärmar

Begagnat dokumentskåp, just nu med 57% rabatt!

Hur skyddar du dina oersättliga dokument mot brand? Dokumentskåp/Arkivskåp ES 400 skyddar dina privata saker, värden och dokument mot brand och stöld. Dokumentskåpet är idealiskt för företag eller offentliga sektorn för arkivering och säker förvaring av viktiga dokument som avtal, bokföring, journaler, försäkringsbrev, bankböcker, deklarationer, kontrakt, garantibevis, recept mm.

Skåpet erbjuder ett klassificerat brandskydd för dokument och värdesaker. Brandskyddet är hela 90 minuter för papper med brandklassning NT Fire 017 P90 min. Statistik visar att mer än 80% av alla företag som har utsatts för brand har försatts i konkurs inom tre år. Skåpet erbjuder ett mycket högt brandskydd för handlingar och garanterar företagets affärer.

Brandklassning innebär att skåpet har genomgått en extrem test där man utsätter skåpet för värme från alla håll under i detta fall 90 minuters tid. Själva testen går till så att man ställer in skåpet i en testugn som hettas upp till en extremtemperatur om ca 1 000 grader. Temperaturerna mäts på flera punkter inne i skåpet och får under hela testen inte öka med mer än 150°. Testet utförs av SP (Sveriges Provningsanstalt).

Skåpet är inredd med 3 flyttbara hyllor, en låsbar låda. Lådan kan lätt demonteras och då kan utrymmet nyttjas till pärmförvaring.

Skåpet är som standard utrustad med elektroniskt kodlås med två utbytbara koder samt tidsfördröjning vid upprepade felslag av koden. Låset är borrskyddat med en sprängsäkring som låser regelverket vid inbrottsförsök.

Skåpet är dessutom falltestad från 9,1 meters höjd, vilket innebär att skåpet inte öppnar sig vid ett brandras och därmed klarar sig innehållet.

Rymmer ca 60 st A4-pärmar.

Skåpet har hög finish och design i snygg och skraptålig pulverlack i vit/grå färg.

Skåpet är begagnad men i väldigt bra skick och fullt funktionellt med 1 års funktionsgaranti. Skåpets alla rörliga delar som kan slitas såsom regelverk, låskolvar och lås är besiktigat av våra värdeförvaringstekniker utan några anmärkningar. Alla begagnade skåp tvättas, besiktigas och servas innan de skickas till slutkund.

Frakt till gatuadress ingår i priset.

  • Inga recensioner för denna produkt än...

Har du köpt produkten?

Skriv vad du tycker om produkten och betygsätt den.

Dina varor

Din kundvagn är tom

    Totalt: 0