Inbärning Fri frakt Snabba leveranser Lägsta pris garanti Betala mot faktura Stort utbud

Rosengrens 156 (Beg.)

120 min brandskydd Rymmer 42 st A4-pärmar Nyckellås, 3 hyllor

Artikelnummer: 708198

  • 120 min brandskydd
  • Rymmer 42 st A4-pärmar
  • Nyckellås
  • Falltestad
  • 3 flyttbara hyllor
14994 29988
inkl. MOMS exkl. MOMS

Leveranstid 3-5 dagar

Höjd utv 1560 mm
Bredd utv 750 mm
Djup utv 550 mm
Höjd inv
Bredd inv
Djup inv
Vikt 420 kg
Brandskyddsklass NT FIRE 017 P120 min
Inbrottsskyddsklass Stöldfördröjande
Standard utrustning Nyckellås inkl. 2 nycklar och 3 flyttbara hyllor
Kapacitet 42 pärmar

Begagnat dokumentskåp, just nu med 50% rabatt!

Hur skyddar du dina oersättliga dokument mot brand? Dokumentskåp/Arkivskåp Rosengrens 156 skyddar dina privata saker, värden och dokument mot brand och stöld. Dokumentskåpet är idealiskt för företag eller offentliga sektorn för arkivering och säker förvaring av viktiga dokument som avtal, bokföring, journaler, försäkringsbrev, bankböcker, deklarationer, kontrakt, garantibevis, recept mm.

Skåpet erbjuder ett klassificerat brandskydd för dokument och värdesaker. Brandskyddet är hela 120 minuter för papper med brandklassning NT Fire 017 P120 min. Statistik visar att mer än 80% av alla företag som har utsatts för brand har försatts i konkurs inom tre år. Skåpet erbjuder ett mycket högt brandskydd för handlingar och garanterar företagets affärer.

Brandklassning innebär att skåpet har genomgått en extrem test där man utsätter skåpet för värme från alla håll under i detta fall 120 minuters tid. Själva testen går till så att man ställer in skåpet i en testugn som hettas upp till en extremtemperatur om ca 1 000 grader. Temperaturerna mäts på flera punkter inne i skåpet och får under hela testen inte öka med mer än 150°. Testet utförs av SP (Sveriges Provningsanstalt).

Skåpet är utrustad med nyckellås inkl. 2 nycklar och 3 flyttbara hyllor.

Rymmer 42 st A4-pärmar.

Skåpet är begagnad men i bra skick och fullt funktionellt med 1 års funktionsgaranti. Skåpets alla rörliga delar som kan slitas såsom regelverk, låskolvar och lås är besiktigat av våra värdeförvaringstekniker utan några anmärkningar. Alla begagnade skåp tvättas, besiktigas och servas innan de skickas till slutkund.

Frakt till gatuadress ingår i priset.

  • Inga recensioner för denna produkt än...

Har du köpt produkten?

Skriv vad du tycker om produkten och betygsätt den.

Dina varor

Din kundvagn är tom

    Totalt: 0